December måned var en stor lanceringsfest og især Nike diskede op med nogle lækre nye farvevarianter til deres fire siloer. Det blev til hele to forskellige kollektioner, og vi har sat Nike Reflective Pack over for Nike Energy Pack.

Hvis man havde frygtet, at december måned ville blive stille og måske endda lidt halvkedelig, så gjorde mærkerne deres til, at den blev alt andet. Vanvittig, vild og fantastisk er mere rammende om en måned, der bød på den ene store lancering efter den anden. Især Nike gik nærmest amok til sidst, og i løbet af december fik vi først Nike Reflective Pack og siden hen Nike Energy Pack.

De to helt nye kollektioner bød på nye farver til alle Nikes fire siloer, og vi har derfor sat støvlerne op mod hinanden, og vi starter med at se på Nike Tiempo Legend V, der er den seneste Nike-støvle til at modtage en helt ny og frisk generationsopdatering med en række markante forbedringer.

Du kan se meget mere til Nike Tiempo Legend V lige her

Efter toogethalvt års intensivt arbejde blev den 12. december en minijuleaften for støvlefans. Den nye Nike Tiempo Legend V så dagens lys i en elegant og moderne version i hvid og orange, inden Nike sendte en udgave på gaden i hvid og blå med et frisk moderne refleksivt mønster. Lige meget om, man er til det moderne refleksive snit eller ej, så får man en støvle, der er optimeret til at være lettere, bedre, stærkere og mere komfortabel end nogensinde før.

Er man til kontrol er der ingen vej udenom Nike CTR 360 Maestri III. Der er en grund til, at en lang række af verdens bedste midtbanespillere hver uge kryber i Maestri'en og Nike diskede i december op med to forskellige friske farver, der begge er skabt til at kontrolløren kan stjæle opmærksomheden.

Er du vild med Nike CTR 360 Maestri III, så kan du se meget mere lige her

Med Nike Reflective Pack blev Maestri'en iklædt en elegant kombination af hvid og turkis. Selvfølgelig også med refleksivt materiale på midten af foden og omme ved hælen. Uden tvivl en støvle, der nok skal tiltrække sig opmærksomhed, men som måske ikke har helt den samme vilde energi som den orange farvevariant, der blev lanceret et par dage senere. I en kombination af orange, sort og med et hvidt strejf beviste Nike, at selvom man er en kontrolstøvle kan man godt skeje lidt ud.

Selvom Nike Hypervenom Phantom blot er et halvt år gammel, så har siloen allerede markeret sig som en moderne klassiker. Med en overdel af NikeSkin er komforten lige så skarp, som støvlen er dødbringende, og Neymar Jr. og Wayne Rooney virker allerede til at være afhængig af den nye støvles sublime kvaliteter.

Skal du have fat i den nye Nike Hypervenom Phantom, så kan du se meget mere lige her

Selvom man er den nyeste, silo skal man ikke overses, og derfor fik Hypervenom i december ligesom de andre støvler også to farver. Først fik vi den hvide og sorte elegante Hypervenom med et friskt strejf af det refleksive mønster, der lyser op i mørket. Senere fik vi så den skarpe og modige grønne og sorte, som Neymar Jr. ikke var sen til at få på fødderne.

En elegantier, letvægter og legende skal selvfølgelig også have nye farver, og det fik Nike Mercurial Vapor IX også i december. Støvlen er et sandt ikon og har forblændet verden siden en vis Ronaldo i 1998 førte sig frem i den lette, hurtige og uforudsigelige støvle.

Vil du også gerne have Nike Mercurial Vapor IX, så kan du se meget mere lige her

Den niende generation af Nike Mercurial Vapor IX blev først introduceret i en kombination af hvid, sort og grøn med refleksivt mønster, inden Nike hyldede arven med en dristig farvekombination. Godt nok er de grønne, lyseblå og orange farver langtfra de var på støvlen i 1998, men modet, vildskaben og lysten til at være anderledes er den samme mere end 15 år efter Mercurial blev skabt.

Med de nye farvevarianter er der masser af valgmuligheder, hvis man er til Nikes moderne og teknoligsk avancerede støvler. Hvad synes du om Nike Reflective Pack og Nike Energy Pack? Og hvilken støvle kan du bedst lide? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.