Adidas forstår, hvordan det nye år skal fejres. Og det skal være med masser af nye støvler. På årets blot anden dag ser vi her nærmere på den tredje nye støvle, som er en sort version af Adidas Predator LZ II SL med alle regnbuens farver.

Sikke en måde at sparke det nye år i gang på. Selvom vi i dag kun har den 2. januar, ja så er det allerede blevet tid til at kigge nærmere på den tredje nye fodboldstøvle. Adidas Predator LZ II SL er blevet lanceret i to nye farvevarianter og vi kigger her nærmere på den sorte udgave.

Med denne Adidas Predator LZ II SL er der rigtig gode chancer for, at man kan få en stor del af opmærksomheden, når vintertræningen snart bliver sparket i gang igen. Støvlen kræver opmærksomhed med en kombination af sort og masser af farver i rød, blå, grøn, orange og neon.

Hvis du vil have fat i den helt nye Adidas Predator LZ II SL, så kan du se meget mere lige her - pris 1919 kr.

Selvom Predator LZ II SL er blevet opdateret med to nye farvevarianter, så har Adidas til gengæld valgt at bibeholde fodboldstøvlen, som vi kender den. Forståeligt nok for der ligger et enormt teknologisk avanceret arbejde bag den lette lillebror til Adidas Predator LZ II. Med blot 199 gram kan denne SuperLight fodboldstøvle så absolut være med på levægtsmarkedet, og det uden at gå på kompromis med kontrollen.

En af de største forskelle mellem den klassiske Adidas Predator LZ II og Predator LZ II SL finder man på overdelen. I stedet for hybridtouch-materialet har Adidas valgt en tynde Sprintskin-overdel. Støvlekendere vil nok kunne huske denne overdel fra den fjerde generation af Adidas F50 Adizero, og Sprintskin er på Predator LZ II SL med til at holde vægten imponerende langt nede.

Hvis du vil have fat i den helt nye Adidas Predator LZ II SL, så kan du se meget mere lige her - pris 1919 kr.

Selvom det er en Sprintskin-overdel, så er der stadig blevet plads til de dødbringende zoner, som gør Predator LZ II til en fuldblodskontrolstøvle kontrolstøvle. Med Pass, Drive, Dribble, Sweet Spot og First Touch har Adidas skabt en støvlen, der er designet til at forfine alle detaljer af ens spil og sikre suveræn kontakt med bolden.

Med Predator LZ II SL har Adidas arbejdet hårdt for at forene den lave vægt med den sikre boldkontrol - uden at gå på kompromis. En af udfordringerne har været at overføre Lethal Zones til den ultratynde Sprintskin-overdel, og Adidas har derfor varmet det speciallavede SL gummi fast på overdelen. Samtidig har tyskerne efter feedback fra spillerne ændret på opbygningen og geometrien af gummielementerne, så det samlet giver en mere optimal boldkontrol.

Hvis du vil have fat i den helt nye Adidas Predator LZ II SL, så kan du se meget mere lige her - pris 1919 kr.

Med Dribble, som man finder på ydersiden, har Adidas valgt at øge området med 80 pct, hvilket skal give bedre pasninger med ydersiden og en bedre kontrol, når man dribler. I forhold til pass, der findes på indersiden, har Adidas tilføjet det specielle SL-gummi til Memory Foam, hvilket overordnet skal give bedre boldkontrol, når den rigtige aflevering skal lægges.

I forhold til Drive, som man finder på den øverste del af vristen, har Adidas også øget området med 28 pct. i håbet om, at det giver et større sparkeområde og et mere aggressivt spark. Det er også blevet til ændringer på det såkaldte sweet spot, der er designet til at forbedre ens spark, når man skal forsøge at gøre Xavi og Nani kunsten efter og levere et dødbringende frispark. Adidas har øget området med 18 pct, hvilket tyskerne mener, kan give mere skru og fart.

Hvis du vil have fat i den helt nye Adidas Predator LZ II SL, så kan du se meget mere lige her - pris 1919 kr.

Ydersålen er den ekstremt lette Sprintframe-ydersål, der vejer tæt på ingenting. Selvom den visse steder er så lidt som 1mm tyk, er den meget slidstærk og meget spændstig. Det giver et meget eksplosivt afsæt, der gavner acceleration, og som gør denne fodboldstøvle til en, der vil hurtigt frem i verdenen.

Knopsystemet kender vi efterhånden rigtig godt, og det er det såkaldte Traxion 2.0-system. Det baserer sig på de triangulære knopper, der er blevet så karakteristiske for Adidas' støvler. De giver et enormt godt greb i banen, hvad end man skal vende, dreje, accellerere eller bremse, hvilket gør, at man kan komme først på bolden uanset situationen.

Hvis du vil have fat i den helt nye Adidas Predator LZ II SL, så kan du se meget mere lige her - pris 1919 kr.

I Adidas Predator LZ II SL får du en støvle, der ikke alene er født til at kontrollere bolden, men som samtidig også er blevet indkodet til at generere fart, hvorend på banen man befinder sig. Med blot 199 gram er Adidas Predator LZ II SL en af markedets letteste, og hvis man gerne vil have den unikke kombination af fart og kontrol, så er det helt sikkert en støvle, der er værd at overveje. Især med de friske nye farveopdatering enten hvid eller sort med regnbuernes farver.

Adidas Predator LZ II SL er netop blevet lanceret i to nye og elegante farver. Hvad synes du om de nye støvler? Og hvilken farvevariant kan du bedst lide? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.