Et nyt år kræver nye fodboldstøvler. Det ved Adidas og på årets 2. dag leverer tyskerne to helt nye farvevariant af den elegante og lette Adidas Predator LZ II SL. Her ser vi nærmere på kombinationen af hvid og regnbuens farver.

Hvis det her er standarden for 2014, så er der masser godt i vente. Selvom vi endnu kun er på årets andet dag, så er der allerede landet gode sager, og der er endnu mere under opsejling. Vi kan nu løfte sløret for to helt nye farvevarianter til Adidas Predator LZ II SL, der er født til opmærksomhed, og vi ser her nærmere på den hvide udgave.

Den slankere og betragtelig lettere udgave af Adidas Predator LZ II er blevet iklædt en kombination af hvid, sølv, rød, gul, orange og lidt grøn. Det er nok ikke for meget sagt, at den nye fodboldstøvle er multifarvet, og Adidas har virkelig tænkt opfindsomt med denne nye sag.

Hvis du gerne vil have fat i den nye Adidas Predator LZ II SL, så kan du se meget mere lige her - pris 2039 kr.

Selvom fodboldstøvlen naturligt vækker opmærksomheden med den mange farvestrålende farver, så har Adidas til gengæld ikke ændret på den vinderformular, der har gjort Adidas Predator LZ II SL til en af de mest anerkendte lette fodboldstøvler. Med 199 gram på vægtskålen kryber Adidas Predator LZ II SL lige under den magiske 200-grænse, og det er ved hjælp af imponerende teknologisk arbejde.

En af de største forskelle mellem den klassiske Adidas Predator LZ II og Predator LZ II SL er overdelen. I stedet for hybridtouch-materialet har man valgt den tynde Sprintskin-overdel, som vi kender det fra den fjerde generation af Adidas F50 Adizero. Det er blandt andet med til at holde vægten imponerende langt nede.

Hvis du gerne vil have fat i den nye Adidas Predator LZ II SL, så kan du se meget mere lige her - pris 2039 kr.

Selvom det er en Sprintskin-overdel, så er der stadig blevet plads til de dødbringende zoner, som gør Predator LZ II til en ekstraordinær kontrolstøvle. Med Pass, Drive, Dribble, Sweet Spot og First Touch har Adidas skabt en fodboldstøvle, der er designet til at forfine alle detaljer af ens spil og sikre suveræn kontakt med bolden.

Med Predator LZ II SL har Adidas arbejdet meget koncentreret med at forene den lave vægt med den sikre boldkontrol. En af udfordringerne har været at overføre Lethal Zones til den ultratynde Sprintskin-overdel, og Adidas har måtte varme det speciallavede SL gummi fast på overdelen. Samtidig har tyskerne efter feedback fra spillerne ændret på opbygningen og geometrien af gummielementerne, så det samlet giver en mere optimal boldkontrol.

Hvis du gerne vil have fat i den nye Adidas Predator LZ II SL, så kan du se meget mere lige her - pris 2039 kr.

Med Dribble, som man finder på ydersiden, har Adidas valgt at øge området med 80 pct, hvilket skal give bedre pasninger med ydersiden og en bedre kontrol, når man dribler. I forhold til pass, der findes på indersiden, har Adidas tilføjet det specielle SL-gummi til Memory Foam, hvilket overordnet skal give bedre boldkontrol, når den rigtige aflevering skal lægges.

I forhold til Drive, som man finder på den øverste del af vristen, har Adidas også øget området med 28 pct. i håbet om, at det giver et større sparkeområde og et mere aggressivt spark. Det er også blevet til ændringer på det såkaldte sweet spot, der er designet til at forbedre ens spark, når man skal forsøge at gøre Xavi og Nani kunsten efter og levere et dødbringende frispark. Adidas har øget området med 18 pct, hvilket tyskerne mener, kan give mere skru og fart.

Hvis du gerne vil have fat i den nye Adidas Predator LZ II SL, så kan du se meget mere lige her - pris 2039 kr.

Ydersålen er den ekstremt lette Sprintframe-ydersål, der vejer tæt på ingenting. Selvom den visse steder er så lidt som 1mm tyk, er den meget slidstærk og meget spændstig. Det giver et meget eksplosivt afsæt, der gavner acceleration, og som gør denne fodboldstøvle til en vaskeægte hurtig sag.

Knopsystemet kender vi efterhånden rigtig godt, og det er det såkaldte Traxion 2.0-system. Det baserer sig på de triangulære knopper, der er blevet så karakteristiske for Adidas' fodboldstøvler. De giver et enormt godt greb i banen, hvad end man skal vende, dreje, accellerere eller bremse, hvilket gør, at man kan komme først på bolden uanset situationen.

Hvis du gerne vil have fat i den nye Adidas Predator LZ II SL, så kan du se meget mere lige her - pris 2039 kr.

I Adidas Predator LZ II SL får du en fodboldstøvle, der ikke alene er født til at kontrollere bolden, men som samtidig også er blevet indkodet til at generere fart, hvorend på banen man befinder sig. Med blot 199 gram er den nye Adidas Predator LZ II SL en af markedets letteste, og hvis man gerne vil have den unikke kombination af fart og kontrol, så er det helt sikkert en fodboldstøvle, der er værd at overveje.

Med en helt ny farveopdatering til Adidas Predator LZ II SL er den slanke udgave af rovdyret tilbage mere farvestrålende end nogensinde før. Hvad synes du om Adidas Predator LZ II SL? Og er den nye farve noget for dig? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.