I går så vi Luis Suarez lave et overraskende skifte fra sine Adidas F50 Adizero fodboldstøvler og over i Adidas Nitrocharge 1.0 i kampen mod Hull City. Endnu mere kuriøst lader støvlerne til at være Steven Gerrards Nitrocharge, som Suarez har lånt i forbindelse med en skade. Vent, hvad? Vi ser nærmere på det her.

Luis Suarez har længe været synonym med Adidas F50 fodboldstøvlerne, og har især i denne sæson scoret mere eller mindre efter behag med sine F50 Adizero på fødderne. Derfor spærrede vi også øjnene op, da den farlige angriber fra Uruguay troppede op til kampen mod Hull City i et par Adidas Nitrocharge 1.0 - vel at mærke med det engelske flag på siden.

Men hvorfor nu egentlig det Nitrocharge 1.0? Den mest oplagte årsag kan man finde i Brendan Rogers' kommentarer efter kampen, hvor han fortalte, at Suarez spillede med en skade, som han havde fået i Chelsea-kampen.

Her fortalte Rogers, at Suarez spillede med en stor forbinding, og at han tog den på ren viljestyrke, da 9 ud af 10 spillere ikke ville have meldt sig kampklar - og med den ekstra beskyttelse, der uden tvivl findes i Nitrocharge i forhold til Adizero kunne valget af støvler være ganske oplagt.

Kigger man tættere på Luis Suarez' støvler, kan man endvidere se, at hælen er udformet på en hel anden måde, end vi normalt ser på fodboldstøvlen - ganske ligesom Suarez' holdkammerat Steven Gerrard får lavet på sine Nitrocharge 1.0. Samtidig er fodboldstøvler udstyret med det engelske flag på siden, hvilket heller ikke umiddelbart er noget vi forbinder med uruguayanske Suarez.

Med andre ord ligger den lige til højrebenet; Luis Suarez blev skadet mod Chelsea, og for at sikre en bedre beskyttelse lånte han et par Nitrocharge af Steven Gerrard for at kunne gennemføre kampen mod Hull. Er der et skifte på vej? Vi tror det ikke, men tiden må vel vise om Suarez er blevet så glad for Nitrocharge, at han bliver i siloen.

Hvad siger du til Suarez' lån af Steven Gerrards Nitrocharge? Passer siloen til hans spillestil, eller ser du ham vende tilbage til Adizero? Del meget gerne dine tanker med os herunder.