Med to uger til lanceringen af deres kommende PUMA evoPOWER fodboldstøvle, har de tyske giganter lanceret en teaser-udgave af deres seneste, innovative silo; evoPOWER CAMO, som vi kommer til at se på fødderne af Cesc Fabregas, Marco Reus og Mario Balotelli.

Hvordan sikrer man sig, at ens stjerner kan teste en ny fodboldstøvle, inden den bliver lanceret? Jo, man kan naturligvis blackoute den - men en endnu sjovere mulighed er at lancere en camoufleret udgave af den færdige model. Og netop det har PUMA gjort med deres nye evoPOWER CAMO.

Du kan allerede nu forudbestille PUMA evoPOWER CAMO lige her - kun 1.800,- kr.

I december fik vi et lille kig til PUMA evoPOWER, hvor Mario Balotelli viste sin evoPOWER Stampa frem i et unikt design - og nu, to uger før lanceringen af den nye evoPOWER fodboldstøvle, introducerer PUMA en camouflage teaserstøvle, som deres evoPOWER-stjerner vil bære op til lanceringen for at vænne sig til den nye fodboldstøvle uden at afsløre alt for meget af det nye design.

PUMA evoPOWER tager over hvor PowerCat 1.12 slipper, og som navnet antyder, er der stadig fokus på POWER og accuracy - kraft og præcision. PUMA har dog redefineret hele konceptet, og denne gang fundet inspiration i den bare fod og dennes bevægelse. Selv om vi ikke kan afsløre flere detaljer om støvlens teknologier, kan vi godt sige, at der er lagt i kakkelovnen med en god omgang innovation.

Kigger man nærmere på evoPOWER CAMO kan man nemlig både se en række paneler på vristen samt et bånd på både inder- og ydersiden af støvlen - og under sålen finder man en torsionsbar, der trækker tankerne hen på et skelet. Hvad alt det så skal betyde, kan du læse meget mere om, når vi kan afsløre PUMA evoPOWER om to ugers tid.

Selve designet er enhver camouflage-støvle værdig; støvlens base er grå, men for at peppe det hele lidt op, er overdelen blevet lavet med små, forskelligfarvede PUMA-logoer, som danner CAMO-mønsteret. Man må give de gode folk i PUMA, at de har stil - og mon ikke Mario Balotelli klapper i hænderne over at få lov at spille i CAMO-støvler?

En anden PUMA-spiller, der skal optræde i CAMO-støvlerne, er Cesc Fabregas, og han ser frem til at prøve dem på; "En teaser-fodboldstøvle har altid et eller andet mystisk over sig, og jeg er glad for at være en af de få der får muligheden for at spille i dette unikke design. Det er altid et spændende øjeblik når PUMA præsenterer en ny støvle for mig, men den her er specielt fed. Jeg har testet den i noget tid nu, og er vildt spændt på at rykke over i det nye design her," siger Cesc.

Du kan allerede nu forudbestille PUMA evoPOWER CAMO lige her - kun 1.800,- kr.

OK, lad os være ærlige: Vi synes, at PUMA evoPOWER Stampa var enormt cool, og den nye evoPOWER CAMO stryger også direkte ind i toppen af cool-skalaen. Der er ingen tvivl om, at PUMA har skabt en sjov historie med lanceringen af deres camouflage-fodboldstøvle, og der er i den grad lagt i kakkelovnen til lanceringen af PUMA evoPOWER om to uger.

evopower

Hvad siger du til den nye PUMA evoPOWER CAMO? Er camouflage-designet noget for dig, og kunne du finde på at troppe op til kamp i de vilde støvler? Del meget gerne dine tanker med os herunder, på Facebook eller Twitter.