Bliv det nyeste medlem af New Balance Blackout Squad

20.05.2019

Skrevet af Frederik

New Balance Football rekrutterer 16 ballers til Blackout Squad 2019/20! Og der er 1 plads tilgængelig lige her gennem Unisport. Den kan DU få! Læs mere om hvordan lige her.

Blackout Squad er det ultimative New Balance Football-fællesskab. Hvis du bliver medlem, modtager du de vildeste New Balance fodboldstøvler og et GoPro Hero 7 kamera helt gratis. Medlemmer kommer også til at opleve helt uforglemmelige ting med New Balance.

Hele truppen bliver anført af content creator Ben Black og musiker og fodboldspiller Chelcee Grimes.

Hvis du vil have fingrene i de nyeste New Balance Football-releases og har, hvad der skal til for at skabe det fedeste content om New Balance Footballs udgivelser, er Blackout Squad lige noget for dig.

Unisport har teamet op med New Balance Football for at tilbyde 1 plads i den eksklusive trup til vores følgere. Sådan ansøger du om pladsen:

Skyd

Skyd en video, der viser din kærlighed til spillet - hvad enten det er dine skills på banen, din kærlighed til spillet eller dine skills udenfor banen.

Rediger

Rediger din video, så den viser, hvorfor DU er det perfekte medlem til Blackout Squad. Lav ikke videoen længere end 60 sekunder.

Del

Del din video LIGE HER på vores Facebook event.

Deadline for ansøgning til Blackout Squad er søndag den 16. juni. Vinderen annonceres den 28. juni.

Læs mere på nbBlackoutsquad.com for samtlige regler og vilkår for New Balance Football Blackout squad.