Dani Alves og Mesut Özil spiller begge i Adidas, henholdsvis i Nitrocharge 1.0 og Predator LZ II - men hvorfor har stjernerne netop valgt de støvler? Det kan du høre meget om i dag, hvor Alves og Özil fortæller om deres støvlevalg.

Da Adidas i november lancerede deres Samba Pack satte de masser af farve på deres fire siloer; Nitrocharge, Predator, Adizero og AdiPURE. Støvlerne i Samba Pack er inspireret af Brasilien, hvor VM bliver afholdt næste år, og de har bestemt givet lidt farve til de grå vinteraftener.

Både Daniel Alves fra FC Barcelona og Mesut Özil fra Arsenal røg naturligvis troligt over i de nye Samba Pack-farver, og i dag kan du høre, hvorfor stjernerne har valgt deres støvler.

Her fortæller Dani Alves bl.a., at han har valgt Nitrocharge, da han synes at støvlen passer enormt godt til hans spillestil med dens fokus på energi. Nitrocharge er da også bygget til at udnytte spillerens energi bedre - og det kan Alves altså virkelig identificere sig med.

Nitrocharge 1.0 er nemlig bygget til The Engine - motoren på holdet, der løber og løber i alle kampens 90 minutter. Derfor skal der holdes styr på energien, så der ikke bliver spildt vigtige kræfter. Dette har Adidas gjort ved hjælp af Energysling, der holder foden bedre på plads i støvlen, samt med EnergyPulse i sålen, der sørger for at give et godt svirp når du accelerer, så du derved sparer kræfter.

Er Nitrocharge 1.0 noget for dig? Så kan du få dit eget eksemplar lige her. - kun 1.359,- kr.

Mesut Özil, derimod, har valgt at spille i Predator LZ, da han synes at de mange kontrolelementer fungerer rigtig godt for ham. Özil er kendt for sine tekniske finesser og fine boldbehandling, og derfor er Predator LZ med sine mange kontrolelementer et oplagt valg.

Adidas Predator LZ er lavet med henblik på øget kontrol over alle spillets facetter, og det søger støvlen at opnå gennem fem Lethal Zones. Her er der fokus på øget friktion mellem støvle og bold, så du får de optimale betingelser for at kunne kontrollere bolden - noget, Mesut Özil altså også lader til at være glad for.

Er du til Predator LZ? Så kan du få dit eget eksemplar lige her. - kun 1.519,- kr.

Hvad synes du om d'herrer Alves og Özils støvlevalg - og hvorfor har du valgt netop dine fodboldstøvler? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder billedet.