De gode folk fra PUMA hviler ikke på laurblade, og efter en god jul er det blevet tid til endnu en omgang ny maling til deres populære speedstøvle, PUMA evoSPEED 1.2, som lander i en Blå/Gul/Orange farvevariant, og som vi kommer til at se på fødderne af Agüero, Falcao & Co. i det nye år. Vil du gerne have et nærmere kig? Jamen så læs endelig med...

Der er ingen tvivl om, at PUMA blander sig i toppen, når det kommer til at lancere farverige udgaver af deres støvler, og den seneste tur med malerpenslen for den lette evoSPEED 1.2 sætter da også en tyk streg under dette.

Den nye fodboldstøvle med fokus på lav vægt og fart fra PUMA er nemlig blevet lanceret i en Blå/Gul/Orange farvevariant, der kommer i både læder og mikrofiber, og som vi kommer til at se på fødderne af PUMAs voksende hold af stjerner i evoSPEED-fodboldstøvlerne.

Er PUMA evoSPEED 1.2 Blå/Gul/Orange) noget for dig? Så kan du forudbestille dit eget eksemplar lige her - kun 1.359,- kr.

Selve designet på evoSPEED 1.2 er ifølge PUMA selv inspireret af muskler, led og, øhm, racerbiler. Nej, sidstenævnte er måske ikke lige så let at koble til de to første inspirationskilder, men den er god nok. PUMA fortæller således at det racerbilernes bløde kurver og luftindtag, der har inspireret måden støvlens grafiske design er lavet på.

EvoSPEED 1.2 er sat i verden for at tilbyde tre ting; Lav vægt, flex og perfekt pasform - eller, som PUMA siger det, Light, flex og fit. Det lever den heldigvis også ganske godt op til. Således ligger evoSPEED 1.2's kampvægt stadig på sølle 198 gram i mikrofibermodellen, hvilket, indrømmet, godt kunne være lavere - men til gengæld kompenserer PUMA godt med ekstra støtte og komfort.

PUMA evoSPEED 1.2 kommer med to forskellige overdele; en læderoverdel og en lavet af et lækkert japansk stykke mikrofiber, som dog også er designet med en læderlignende finish for at ramme den elegante følelse så godt som muligt. Overdelen på mikrofibermodellen er således tynd og blød, og skal give et tæt fit og en præcis føling med bolden. Samtidig er den udstyret med GripTex-teknologien, som er små, klæbrige knopper der sikrer et godt greb i bolden og dermed kan give en lidt bedre kontrol, selv når regnen begynder at falde.

For at holde komforten på det ønskede høje niveau har PUMA sikret en anamtomisk korrekt udformet læst, der følger tæernes runding meget unikt, og som derfor sætter sig rigtig godt allerede fra første fløjt. Samtidig har PUMA smidt deres EverFit Cage-teknologi på indersiden af overdelen, hvilket fungerer som et skelet i støvlen, der skal sikre en god stabilitet for overdelen, så støvlen holder din fod godt på plads.

Sidst, men ikke mindst, er evoSPEED 1.2 blevet udviklet til at kunne bevæge sig med din fod når du løber, og her har PUMA trukket på deres enorme viden fra sprintersko, hvor man bl.a. sponsorerer verdens hurtigste mand, Usain Bolt.

PUMA søger nemlig at øge fleksibiliteten i forfoden med en mængde flex-riller, der skal sikre at du hele tiden kan være oppe på tæerne og sætte din mand med en hurtig bevægelse - samtidig med, at midterfoden er stabil for en hurtig kraftoverførsel mellem hæl og tå, så støvlen reagerer på din mindste bevægelse.

Er PUMA evoSPEED 1.2 Blå/Gul/Orange) noget for dig? Så kan du forudbestille dit eget eksemplar lige her - kun 1.359,- kr.

En af de store succeser ved Puma Evospeed har været, at Puma også har lavet en udgave i lækkert skind, der giver det optimale touch på bolden og sikrer et rigtig godt personligt fit, og også i denne rød-hvide udgave af Puma Evospeed 1.2 er der blevet plads til en version i læder.

Her er overdelen lavet i det ekstremt lækre og smidige kalvelæder, der former sig hurtigt efter din fod og sikrer det personlige og enormt komfortable fit samt bløde og naturlige touch på bolde, som læder er helt unikt til at levere.

Men hvordan leverer støvlen så egentlig på banen? Check Jakobs anmeldelse - på dansk - af evoSPEED 1.2 lige herunder og hør om den er noget for dig.

Uanset om du er mest til den tætte boldføling fra mikrofiberstøvlen eller den eksklusive følelse af læder, så er der nye farver at vælge for PUMA evoSPEED 1.2 - og vi glæder os til at se dem ramme de europæiske baner i det nye år. Men hvad siger du til farven - og er den noget for dig? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.