Vi har allerede set spillere som Kevin-Prince Boateng, Adriano og Robert Lewandowski træne i fodboldstøvlen, og nu har Nike endelig givet ilden fri til den nye farve af Hypervenom. Den er Sort, Gul og Blå, og er endnu en stærk valgmulighed hvis du kan høre Hypervenom kalde på dig. Vi har taget et kig på den seneste farve her, så kig med og dan din mening.

Der har i den grad været tryk på i december - og vi er ikke færdige endnu. Nike har nemlig lavet endnu en farveopdatering af deres Hypervenom Phantom, som nu også er kommet i Sort/Blå/Gul i et glimrende, sort alternativ til den Grøn/Sorte fra Energy Pack og Hvid/Sorte fra Flash Pack.

Hypervenom er en af Nikes teknologisk mest avancerede fodboldstøvler, og blev lanceret under stor bevågendhed tidligere på året. Konceptet bag fodboldstøvlen er simpelt, men overbevisende; Hypervenom er designet til at gøre spilleren hurtigere med bolden på fødderne. Ja ja, det lyder jo meget godt - men hvordan virker det egentlig?

Er den nye Nike Hypervenom Phantom i Sort/Gul/Blå noget for dig? Bestil dit par her - kun 1.619,- kr.

Jo, Nike Hypervenom Phantom er designet med fokus på fit, touch & traction, der med andre ord oversætter sig til pasform, boldføling og greb i banen. Som bekendt tager Hypervenom over for den ikoniske T90-kollektion, der især blev kendt for sit ret brede fit og det ville Nike også tage med på den nye fodboldstøvle.

For at opnå dette har Nike udviklet X1, deres mest anatomisk korrekte læst til dato, der skulle passe til flere fodtyper-, størrelser med mere og kombineret med overdelen skulle de fleste være i stand til at få et komfortabelt fit.

For at sætte ny fokus på en bedre føling med bolden udviklede Nike et nyt overdelsmateriale, der hedder NIKESKIN. Tanken bag er, at det skal forme sig efter foden og levere et tæt fit, der skal tangere følelses af at spille barfodet.

Derudover har NikeSKIN også et meget distinktivt design med en masse fordybninger, der skal skabe friktion mellem fodboldstøvlen og bolden for at forbedre boldkontrol og føling med samme. Naturligvis er den også udstyret med ACC-teknologien, der sikrer det samme greb i bolden i våde såvel som i tørre vejrforhold.

En anden væsentlig faktor er grebet i banen - og her er der virkelig blevet kræset for Hypervenom. Den er nemlig designet med smidighed i tankerne. Det vil Nike gerne fremhæve og det gør de blandt andet ved hjælp af den nydesignede ydersål, som er lavet sådan I forfoden er storetåen adskilt fra resten af sålen, da du bruger denne til at navigere og sætte af, hvilket giver dig en langt større bevægelighed i afsættet, når du vil lave det uventede retningsskift.

Er den nye Nike Hypervenom Phantom i Sort/Gul/Blå noget for dig? Bestil dit par her - kun 1.619,- kr.

For at sætte fokus på de hurtige vendinger, er Hypervenoms knopper lavet runde og relativt små. Dette er for, at knopperne penetrerer jorden hurtigere og på samme måde kommer hurtigere ud. Derudover giver de runde knopper den fordel, at retningsskift og vendinger gøres lettere, når knoppere er i jorden, hvilket ikke er muligt med blades.

Den nye farvevariant af Hypervenom har allerede sneget sig ud på fodboldbanerne, da Robert Lewandowski gav den debut i december og Kevin-Prince Boateng samt Barca's Adiraano alle har brugt den, og de Blå/Gule nuancer ser skarpe ud især til Dortumund- og Schalke-uniformerne.

ALT_TAG

Hvad siger du til den nye farve af Hypervenom - og hvilken af de tre nuværende farver synes du bedst om? Flash Pack, Energy Pack eller den nye Sort/Gule/Blå Hypervenom Phantom? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.