Frygt Rossoneri | AC Milan får klassisk 2019/20 hjemmebanetrøje

19.05.2019

Skrevet af William

På trods af nogle hårde år, så er AC Milan stadig en storklub i Italien. Nu har PUMA lanceret deres nye hjemmebanetrøje. Se den her.

Der er så mange store traditioner forbundet med AC Milan, så klubben altid vil være respekteret, når de spiller - uanset hvilken turnering, der er tale om. Dette kan skyldes klubbens grundlægger Herbert Kilpins berømte ord: "Vi er et hold af djævle. Vores farver er rød som ild og sort som frygten hos vores modstandere!"

Den nye AC Milan 2019/20 hjemmebanetrøje kommer med de klassiske røde og sorte striber, der er blevet brugt siden klubben blev grundlagt i 1899. Den røde farve blev valgt for at repræsentere spillernes passion for sporten. Den sorte farve repræsenterer modstandernes frygt for at spille mod AC Milan. Trøjen kommer med flotte, tynde røde og sorte striber - en reference til klubbens tidlige år. Striberne er ikke kun på fronten, men også på ryggen og ærmerne. Et mesterstykke fra PUMA. Er der seriøst nogle AC Milan-fans, der ikke kan lide denne trøje?

Vil du have fingre i den nye AC Milan 2019/20 fra PUMA? Du kan købe den fra den 20. maj her hos Unisport.