Så lykkedes det. Vi er nu nået frem til den 24. december, og det er i aften juleaften. Inden det dog er tid til flæskesteg og and, så leverer vi endnu en omgang Jul i Unisport - årets absolut sidste episode.

Rigtig glædelig jul! Vi er nu nået frem til den 24. december og foran os venter juletræet, julemaden, julegaverne og julehyggen. Inden vi kommer så langt vil vi gerne ønske en glædelig jul, og det har vi tænkt os at gøre med årets sidste afsnit af Jul i Unisport.

I den festlige anledning af, at det i dag er den 24. december har vi lokket både Jakob og Joltter i studiet, og de er i et fremragende julehumør. Med sig har de nemlig taget alle de nye lanceringer fra de store mærker.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

December har nemlig været både en stor julefest og også en stor lanceringsfest. Mærkerne har virkelig formået at forkæle os, og vi har fået et væld af nye fodboldstøvler og ikke mindst også to nye fodbold i Nike Ordem og Adidas Brazuca.

Udover at kaste et blik på alle de nye lanceringer, så er der også andre ting, der lige skal ordnes. Som i nok husker, tabte Joltter FIFA-konkurrencen i gårsdagens afsnit af Jul i Unisport. Udover at han dermed kan iklæde sig konkurrence-taber t-shirten, så er der også en ganske anden straf.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Joltter skal nemlig iklæde sig Manchester United udstyr, og det er ikke ligefrem noget, der behager den store Chelsea-fan. Men sådan er vilkårene, og det skulle han nok have tænkt over inden han tabte til Jakob i FIFA.

Heldigvis bærer Joltter Manchester United udstyret med et smil, og der er bestemt heller ikke grund til andet. Det er nemlig juleaften i aften, og det betyder at juletræet, julemaden, julegaverne og julehyggen er lige på trapperne.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Her i Unisport vil vi gerne benytte lejlighed til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul! Det er en fornøjelse at I har lyst til at følge med i vores fodboldnørderier, og det har været en sand fornøjelse at lave Jul i Unisport. Vi er selvfølgelig snart tilbage med endnu mere WebTV men indtil da - rigtig glædelig jul!

Så blev det endelig juleaften, og dermed leverer vi den sidste omgang Jul i Unisport, hvor vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul. Hvad har været din yndlingsepisode af Jul i Unisport? Og hvad håber du at finde under juletræet i år? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.