Unisport x Fokohaela | Fejr Unisport med disse Limited Edition trøjer

16.05.2019

Skrevet af Claus

Der sker mange spændende ting hos Unisport i øjeblikket - et nyt logo er blevet annonceret, en ny butik i Paris åbner snart og nu har vi lavet en helt ny Limited Edition trøje, som er skabt i samarbejde med Fokohaela.

Unisport x Fokohaela

De to trøjer fra Unisport x Fokohaela samarbejdet er inspireret af de to byer, hvor vi deler vores #unisportlife vibes. Den første trøje repræsenterer København, mens den anden repræsenterer Paris, hvor vi har åbningsfest af vores nye butik nu på lørdag!

Unisport x Fokohaela København

København var det første skridt mod at blive #worldbestfootballstore - da det var her vi åbnede vores første Unisport Flagship Store. Trøjen tager inspiration fra nogle af de mest ikoniske bygninger i den danske hovedstad, København. Du kan både se Rundetårn, Frederiks Kirke, bygningerne i Nyhavn og meget andet. Alle disse bygninger repræsenterer et højt arkitektonisk niveau, hvilket bare skulle være en del af vores design. De er kombineret med “the dribble”, som er et design der er en del af de nye Unisports identitet og som kan ses som de sorte striber mellem bygningerne og på det nye Unisport logo.

Fortsættes nedenfor.

Unisport x Fokohaela Paris

Videre til Paris. Her vil vi dele vores passion for fodbold gennem den helt nye Unisport Paris Store, som vil blive centrum for opmærksomheden under denne sommers kvinde VM. Unisport x Fokohaela Paris trøjen tager inspiration fra de forskellige Banlieus i Paris, mens den også indeholder de berømte Breton striber - et symbol på fejringen af de vundne krige som Napoleon havde. Notre Dame er også en del af designet, som en speciel hyldest til en af de mest ikoniske bygninger i verden. Alt på trøjen symboliserer Paris og vil blive startskuddet på en helt ny rejse, som vi håber du vil være en del af i fremtiden!

Hvis du gerne vil have en af trøjerne eller måske begge, så tjek siden igen lørdag fra kl. 10.00 eller besøg vores butikker i København og Paris.


Køb din Unisport x Fokohaela trøje her