Diagonale Nerazurri | Nye striber, samme passion! Ny Inter 2019/20 Hjemmebanetrøje.

14.05.2019

Skrevet af Zlatko

Inter er mere end klar til nye udfordringer i 2019/20-sæsonen, da Nike introducerer den spritnye Inter 2019/20 Hjemmebanetrøje. Trøjen er en genfortolkning af den klassiske stribet trøje, hvilket giver den et iøjnefaldende look.

Inter 2019/20 Hjemmebanetrøje

Nike kombinerer de velkendte blå og sorte farver med et utraditionelt twist på striber, hvilket resulterer i en ny Inter Hjemmebanetrøje. Nike og Inter fejrede 20-års samarbejde tidligere på året med en fed Anniversary-trøje, og Nike ville gerne følge op på dette med ny trøje, som er frisk og moderne, men samtidig også noget man ikke har set før.

Nike er gået tilbage i tiden for at lave noget friskt til den nye Inter Hjemmebanetrøje. De har taget inspiration fra Inters Udebanetrøje fra 1989 samt introduktionen af logoet i 1979. Den nye 2019/20 Hjemmebanetrøje er lavet med et klassisk blåt og sort look, hvilket er brudt af et bånd diagonale striber på brystet – som man også så på Udebanetrøjen fra 1989.

Fortsætter nedenfor.

Nike har også inkorporeret den hvide farve i detaljerne, hvilket rammer Inter Hjemmebanetrøjen ind, mens den forbinder trøjen med det kendte logo fra 1979. Den hvide farve kan spottes på kraven, ærmerne og det ikoniske ’Pirelli’-logo. For at runde trøjen af har Nike tilføjet et kors i nakken med teksten Internazionale, hvilket er et moderne illustration af Milanos våbenskjold – ofte er dette vidste som et rødt kors på en hvid baggrund på tidligere Inter-trøjer.

Vi kan ikke vente med at se Inter-spillerne som Icardi, Perisic, Skriniar og resten af holdet hente vigtige points på Stadio Giuseppe Meazza. Du skal dog ikke vente helt til den nye sæson for, du kan allerede får din Nerazurri-trøje hos Unisport fra torsdag den 23. maj.


Find alt dit Inter-gear lige her.