Weekendens støvlespots: Flotte mål og flotte støvler

01.06.2015

Skrevet af Mathias

Det har været endnu en begivenhedsrig weekend, med finaler rundt om i verden, som altid er garant for at levere nogle fede støvlespot. Du kan se hvilke spots vi faldt over, lige her…

Neymar (Barcelona) - Nike Hypervenom Phantom II Wolf Grey/Total Orange/Black Han lod dem blive hjemme i sidste weekend, men indviede dem i lørdagens finale mod Athletic Bilbao. Den livlige og, på alle måder, dødbringende superstjerne Neymar, viste sit nye par Hypervenom Phantom II frem, og fik ovenikøbet scoret et mål, for virkelig at fejre deres bane-debut.

Clint Dempsey (Seattle Sounders) - Nike Hypervenom Phantom II Wolf Grey/Total Orange/Black Endnu en spiller der ville fremvise sine nye Hypervenoms var Dempsey. “Deuce” havde dog givet sine støvler et personligt touch, ved at skifte de almindelige snørebånd ud med et par sorte af slagsen, så det matchede Swoosh’et på bagsiden. Det er faktisk rimelig fedt, og vi har alle dage elsket, når spillere viser at støvlens udseende virkelig betyder noget for dem.

Lionel Messi (Barcelona) - adidas - Messi 10.1 White/Granite/Scarlet Sikke en spiller, og sikke et mål! Han scorede faktisk to mål, men det eneste som folket vil huske, er det første. Det bliver den argentinske troldmands sidste kamp med dette par støvler, og det blev noget af en kamp, med et af hans bedste mål nogensinde, og det siger ikke så lidt. Når Barcelona på lørdag krydser klinger med Juventus, så vil han være bevæbnet med sine nyligt lancerede adidas Messi 15.1 og man tør ikke forestille sig hvor altødelæggende han bliver, når han får fødderne i et par støvler der er skræddersyet til hans behov.

Alexis Sanchez (Arsenal) - Nike Mercurial Superfly Bright Crimson/Persian Violet/Black Mens emnet falder på gode spillere der scorer gode kasser, så er Alexis Sanchez også værd at nævne. Hans drøn af et skud for Arsenal, gav dem virkelig en fordel i FA Cup finalen, som de endte med at vinde i overbevisende stil. Spørgsmålet er bare; hvem af de to herre scorede det bedste mål - Messi eller Sanchez?

Jack Grealish (Aston Villa) - Nike Hypervenom Phinish Wolf Grey/Total Orange/Black I modtagerens ende af Arsenals 4-0 lussing var den unge Jack Grealish, som også havde et par nye støvler gjort klar til den store begivenhed. Selvom han spillede en halv skidt kamp i lørdags, så er han bestemt en spiller der er værd at holde øje med i fremtiden, og det er godt nok også underholdende at se ham friste skæbnen med sine bittesmå benskinner og korte strømper.

Maximiliano Moralez (Atalanta) - Nike Magista Obra Intense Heat/Blackout Det ser ud til at Moralez ikke var helt tilfreds med den måde Obra’en fra Intense Heat Pack så ud, og ønskede at ændre det til noget mere neddæmpet. Han har hvert fald leget lidt med noget støvle farvning, men for at gøre det lidt anderledes, så lod han den orange Dynamic Fit Collar, stå urørt. Sort og orange har altid været en cool combo, og hans forsøg er bestemt godkendt.

Paul Pogba (Juventus) - Nike Magista Obra Custom I i går lancerede Nike Silver Storm Pack, og da vi så den, så så den meget bekendt ud. De er ikke helt de samme, som Paul Pogba’s selvlavede model, men de er godt nok tæt på. Mon Pogba kan blive en fremtidig støvle designer, når hans dage som fodboldspiller slutter?

Sådan afslutter vi denne uges støvlespot, med et par interessante valg. Hvilket spot er dit yndlings, og så du noget som vi overså? Fortæl os det på Facebook, Twitter og Instagram!