Tiden går, og det er nu blevet tid til endnu en omgang Jul i Unisport. Denne gang er Joltter i studiet, og han giver nok engang et indblik i, hvordan det ser ud, når tingene går helt galt.

Så er det blevet den 18. december, og vi er dermed inden i den absolute slutspurt, inden det bliver juleaften og tid til at hygge med familien og god mad, juletræer og måske lidt gaver. Den sidste ventetid kan være svær, men forhåbentlig bliver den lidt lettere med en helt frisk omgang Jul i Unisport.

I dagens omgang Jul i Unisport er der forhåbentlig mulighed for at trække lidt på smilebåndene. Det er blevet tid til at se nærmere på endnu flere vilde og skøre fraklip fra de gange i år, hvor Jakob og Joltter har været ude for at filme Unisport WebTV.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

For selvom det måske ikke altid er til at se, så går det langt fra godt, når kameraet kører. Det kan være svært at skulle sige tingene fejlfrit, og selvom fejlene ikke kommer med i de endelige videoer, så fejler vores kameraer ikke. De fortsætter med at optage - selv når det går fuldstændig galt.

Og i dag får endnu flere af de sjove klip så lov til at se dagens lys, forhåbentlig til stor morskab for alle jer derude. Herinde i Unisports hovedkvarter vil både Jakob og Joltter til gengæld nok endnu engang kigge lidt flovt på hinanden med tanke på deres bommerter, men sådan er det jo, når der bliver produceret Unisport WebTV og tingene går stærkt.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Til gengæld kan de to WebTV-værter så glæde sig over, at det i dag kun er den 18. december, så de har 6 afsnit Jul i Unisport mere til at vise, at de trods alt stadig godt kan sige et ord eller to uden at bryde sammen af grin eller kludre i det.

I dagens omgang Jul i Unisport går det endnu engang galt for Jakob og Joltter, og der er masser af sjove fraklip. Hvad synes du om dagens video? Og hvilket fraklip kan du bedst lide? Del gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.