I weekenden blev et af fodboldeuropas allerstørste opgør spillet. Det blev en fantastisk kamp som man sent vil glemme! Bare 5 minutter skulle der gå før Nistelrooy med sin Nike - Air Legend Hvid/Blå bankede Real Madrid foran med 1-0. 6 minutter senere skabte en ualmindeligt velspillende Messi balance i regnskabet. Den lille argentiner der netop er vendt tilbage fra en længere skade spillede en fantastisk kamp! Men blot 2 minutter senere blev Guti nedlagt i feltet og Nistelrooy gjorde det med sin anden scoring til 2-1. En drømmestart på en fantastisk kamp - ikke mindst for Real Madrid! Efter 28 minutters spil udlignede Reals onde ånd, Messi, dog endnu engang. Kort før pausen fik Oleguer sit andet gule kort og det blev afgørende for spillet i resten af kampen. Hele anden halvleg var Real Madrid klart dominerende og bragte sig foran da Sergio Ramos iført Nike - Air Zoom Total 90 Supremacy Kongeblå efter 73 minutter headede bolden op i hjørnet efter frispark fra Guti. Stik imod spil og chancer udlignede en af kampens helt store spillere, Messi, i kampens sidste minut med sit 3. mål sat ind med Adidas - Tunit. Fantastisk kamp, men skuffende for Real som med en sejr for alvor kunne spille sig ind i mesterskabskampen!