Det er blevet tid til endnu en omgang Jul i Unisport, og vi starter ugen med endnu en konkurrence. Denne adskiller sig dog lidt fra de andre, da det er dig, der skal kåre en vinder. Spørgsmålet er, hvem der har sammensat det flotteste fodboldsæt: Jakob eller Joltter?

Tiden går og vi rykker nærmere og nærmere på den 24. december og juleaften. I dag har vi den 16. december, og det betyder nok engang, at vi åbner en låge i vores video-julekalender, Jul i Unisport.

Denne gang er dog en smule anderledes end tidligere. Både Jakob og Joltter er i studiet, og der er endnu engang en konkurrence på menuén. Til forskel fra tidligere er det ingen andre end dig derude, der skal afgøre, hvem der er vinderen.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Dagens konkurrence går i al sin enkelthed ud på at bygge det flotteste fodbold-sæt. Der er frit valg på alle hylder for både Jakob og Joltter, og de sætter et fodbold-sæt sammen af trøjer, shorts, sokker, trusox, Premier Sock Tape og selvfølgelig et par fodboldstøvler på fødderne.

Både Jakob og Joltter går op i konkurrencen med al deres energi og sjæl, og de har begge spekuleret længe på, hvilket fodbold-sæt de skal sammensætte. Det er ikke let at vælge mellem alle de mange produkter, men i sidste ende skal man jo vælge.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Du skal også vælge, hvem du synes har sammensat det flotteste fodbold-sæt. Det du gør er, at du går ind på vores internationale Facebook-side,'liker' et af de to billeder med henholdsvis Jakob og Joltter, og på den måde er du med til at vælge, hvem der er vinderen.

Det billede der ender med at få flest 'likes' er selvfølgelig vinderen, der kan prale af at være overlegen, når det kommer til at designe og sammensæt fodbold-tøj. Men hvem skal det blive? Jakob eller Joltter? Skynd dig at deltag i afstemningen, vi har brug for din stemme.

I dagens omgang Jul i Unisport er der endnu en konkurrence på programmet, og vi skal bruge din hjælp til at finde vinderen: Hvem synes du har lavet det flotteste fodbold-sæt? Og hvordan ville dit eget fodbold-sæt se ud? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.