Ny Dortmund 2019/20 Hjemmebanetrøje | Fejrer 100-års jubilæet

09.05.2019

Skrevet af Zlatko

PUMA er klar med Dortmunds seneste hjemmebanetrøje til 2019/20-sæsonen. Trøjen kombinerer traditioner og moderne elementer, der tilsammen fejrer ’Die Schwarzgelbens’ 110-års jubilæum.

Dortmund 2019/20 Hjemmebanetrøje

Dortmund er kendt for mange ting, og har en stor historie i tysk fodbold. De er mest kendt for Den Gule Mur – som på tysk går under navnet ’Gelbe Wand’, og de ikoniske sorte og gule farver. Især farverne er noget, som bliver kombineret med modern elementer, der tilsammen giver en fantastisk Dortmund Hjemmebanetrøje.

Den nye hjemmebanetrøje handler om detaljerne, da raglanærmerne er lavet med et fedt grafisk design, som vil få Marco Reus, Jadon Sancho og Axel Witsel til at stå frem på banen, når de spiller hjemme på Westfalenstadion. Dortmund 2019/20 Hjemmebanetrøjen er også lavet med et vævet BVB- og ikoniske PUMA-logo på bryste, mens ’Dortmund’ er skrevet på ryggen.

For at fejre jubilæet har PUMA tilføjet et mærke på indersiden af nakke, som hylder klubbens stolte historie. PUMA har tilføjet følgende på mærket: ‘110 Jahre – Gestern – Heute – Morgen – Für Immer Borussia Dortmund’, der på dansk betyder ’110 år – i går – i dag – i morgen – for altid Borussia Dortmund’, hvilket er en klar indikation på hvad Echte Liebe er.

Den nye Dortmund-trøje kommer med PUMAs velkendte dryCELL-teknologi, der er et svedtransporterende materiale, der fjerner sved væk fra kroppen, og holder spillerne og dig komfortable og tørre igennem de hektiske kampe i Champions League- og Bundesliga-rejsen.

Fejr Dortmund og deres 110-år af historie med den helt nye Dortmund 2019/20 Hjemmebanetrøje. Køb din trøje hos Unisport fra i morgen kl. 09.00.


Se alle vores Dortmund-trøjer lige her.