Vi var i Rio de Janeiro til lanceringen af den helt nye VM-bold, Adidas Brazuca, og det gik bestemt ikke stille for sig. Vi har klippet en video sammen fra lanceringen.

Der er nogle produktlanceringer der er større end andre, og det her var en af de helt store. Adidas Brazuca er ikke hvilken som helst bold, det er en bold, der var ventet med stor spænding og interesse, og derfor krævede det festlig og overdådig præsentation for at få sparket Brazucaen godt ud i verden.

Det leverede Adidas til fulde, da Adidas Brazuca blev præsenteret i hjertet af Brasilien, Rio De Jaineiro. Masser af fodboldspillere, fodboldinteresserede og glade brasilianere var mødt op for at se sløret blive løftet for den nye og længe ventede fodbold.

Hvis du godt kunne tænke dig at spille med den nye Adidas Brazuca fodbold, så kan du se meget mere lige her - pris 899 kr

Blandt de tilstedeværende var vores egen Jakob, der selvfølgelig ikke kunne dy sig for at rejse til Rio De Jaineiro og være en del af det store lanceringsevent. Heldigvis havde han husket sit kamera, og han har nu fået klippet en video sammen med alle højdepuntkerne fra det storslåede og vilde arrangement.

Eventet var ikke kun storslået det var også Brasiliansk helt ned til den mindste detalje. Det er en stor fodboldfest som kommer til at finde sted i Brasilien til sommer, og den første forsmag på festlighederne kom allerede til lanceringen af den nye Adidas Brazuca fodbold.

Hvis du godt kunne tænke dig at spille med den nye Adidas Brazuca fodbold, så kan du se meget mere lige her - pris 899 kr

Og der er masser af Brasilien i den nye Adidas Brazuca fodbold. Den oser af den særlige brasilianske passion og glæde ved fodbold og livet. Der er masser af farver og designet henter inspiration fra den brasilianske kultur. Farverne repræsenterer det ønske-armbånd, som er kendt vidt og bred i Brasilien under det ikke så mundrette navn fita do Senhor do Bonfim da Bahia.

Præsentationen af Adidas Brazuca har været længe ventet og et stort kryds i kalenderen i flere år, og tilblivelsen af bolden har også været en meget lang proces. Bolden er den mest gennemtestede Adidas-bold, der nogensinde har set dagens lys. 600 af verdens bedste spillere, 30 hold i 10 lande har testet bolden for at give tilbagemeldinger og forslag til forbedringer.

Bolden har en ny struktur med seks symmetriske og identiske paneler sammen med en anderledes overflade, der er lavet til at skabe bedre greb, touch, stabilitet og ikke mindst aerodynamik. Bolden er lavet til at matche de høje krav som FIFA har til en bold, og det betyder selvfølgelig at bolden kan holde niveauet selv under de sværeste vejrbetingelser.

Det bliver en fornøjelse at følge den nye Adidas Brazuca fodbold i aktion til sommer, og vi kommer i hvert fald til at sidde klistret til skærmen lige fra første fløjt. Men der er lang tid til det bliver sommer, og hvis du vil have en forpremiere på Brazuca-fodbolden, så skynd dig at se videoen.

adidas, brazuca, vm, brasilien, fodbold, brazuca fodbold, unisport, unisportstore

Adidas Brazuca er ikke kun en af de mest gennemtestede bolde, det er også en af de mest længeventede, og det var et ordentligt show, som Adidas havde budt op til i forbindelse med præsentationen. Hvad synes du om videoen? Og hvad synes du om den nye Adidas Brazuca? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.