Det er også blevet søndag og tilmed også den 15. december. Det betyder at vi blot er 9 dage fra juleaften, og så er det også tid til at åbne endnu en låge i vores video-julekalender Jul i Unisport.

Så blev det også den 15. december, og sikke en herlig det søndag det er. Vi vil gerne gøre den lidt bedre, og derfor åbner vi endnu en låge i vores videojulekalender Jul i Unisport, hvor både Jakob og Joltter er klar i studiet.

Denne gang er det blevet tid til endnu en top fem, og denne gang er det over årets bedste præstations-produkter. Og hvad er det så? Jo, det er produkter, der ikke er hverken fodboldstøvler eller fodbolde, og som hjælper en til at være en tand skarpere.

Hvad det er for produkter, som Jakob og Joltter har valgt til årets top fem kan du finde ud af ved at se dagens afsnit af Jul i Unisport. De to fodboldnørder har været i tænkeboks for at finde de helt rigtige produkter og lave den bedst mulige liste.

Det er blevet til klassiske fodboldtilbehør såsom handsker og baselayer, men så har der også sneget sig lidt anderledes produkter med. Hvad laver Nutramino Energidrik for eksempel i top fem? Det kan du finde ud af, ved at se dagens afsnit af Jul i Unisport.

Selvom det er dårlig stil at afsløre slutningen, så er det ikke for meget sagt, at både Jakob og Joltter er fuldstændig enig om, hvad der er årets bedste præstations-produkt. Det lyder måske ikke af meget, men bare fordi man er en sok, kan man jo sagtens hjælpe til at gøre det hele meget bedre.

I denne omgang Jul i Unisport er der endnu en top fem på menuen, og denne gang er det over præstations-produkter. Hvad synes du om Jakob og Joltters top fem? Og hvilke produkter ville du have på din top fem?