Det er blevet den 14. december, og vi har hele dagen igennem blevet forkælet med Nikes helt nye og lækre Reflective Pack. Det er måske ikke helt overraskende også temaet i dagens Jul i Unisport.

Sikke en lørdag det har været. Ikke nok med at der har været fantastisk fodbold rundt omkring i Europa, så har Nike også lanceret deres helt nye Reflective Pack, der byder på helt nye farveopdatering til deres fire største siloer. Her i Unisport vil vi også gerne spæde lidt til jule-fodbold-lørdagen, og derfor byder vi nu på en omgang Jul i Unisport.

Ikke helt overraskende så er dagens tema Nike Reflective Pack, som er landet i dag. Inspireret af den traditionsrige brasilianske nytårsfejring så har Nike designet nogle støvler der er elegante klædt i hvidt og sort og moderne med en skarp farve og et refleksivt mønster.

Det er alle de fire siloer, der har fået nye farver og ikke mindst den skarpe og giftige Nike Hypervenom Phantom. Det er den yngste silo med en levetid siden i sommers, men selvom den er ung, så har den allerede på lyntid bevist sit værd på den helt store fodboldscene, og det bliver ligeså interessant at se den i den nye farvevariant.

Nikes letvægter Mercurial Vapor IX har også fået en elegant farveopdatering, så den er klar til at vise sin lynhurtige fart i hvid, sort og grønt. Ligesom de andre støvlerne har den også refleksivt materiale, så den også er klar til at blive set.

Nike CTR 360 Maestri III er heller ikke blevet snydt og kontrolstøvlen er tilbage mere elegant end nogesinde før. Med de hvide, sorte og türkis farver gør støvlen klar til at dominere fodboldbanerne rundt omkring i verden med sit præcise touch.

Den helt nye Nike Tiempo Legend V får også en ny farveopdatering blot to dage efter at den første variant blev lanceret. Det er med andre ord et lyntempo, som Nike kører, og den nye teknologisk avancerede støvle ser ligeså elegant ud som sine brødre.

Jakob kigger selvfølgelig i denne omgang WebTV meget nærmere på hver enkelt støvle, og han kommer med nogle overordnede betragtninger om de nye støvler. Så hvis du er interesseret i at høre, hvad han har at sige om Reflective Pack, så skynd dig at klik dig ind på dagens afsnit Jul i Unisport.

Dagen i dag har været præget af én ting: Nike Reflective Pack. Med nye farveopdatering til alle de fire største siloer har Nike virkelig formået at sætte dagsordenen. Hvad synes du om de nye støvler? Og hvilken er din favorit?Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.