Unisport søger en Social Media Content Creator

07.05.2019

Skrevet af Zlatko

Fodbold er mere end bare en sport. Det er en livsstil. Vi kalder det #unisportlife, og det repræsenterer kærligheden til fodbold og dens evne til at føre folk med samme passion for spillet sammen. Vi lever og ånder for fodbold, og har du det på samme måde, skal du læse med her.

Unisport er Nordens førende online fodboldspecialist og er en global mediedestination for fodboldcontent. Vi vil være en rollemodel i fodboldbranchen, og vi søger altid at producere det mest originale og engagerende content. Vi har allerede nu over 3 million fodboldfans, der følger os på tværs af platforme, og nu er vores næste mål at nå 10 millioner følgere. Er du klar til at hjælpe os med at nå det? Så er det måske dig, vi leder efter.

I din rolle som Social Media Content Creator vil du arbejde i vores content-team i tæt samarbejde med Web TV, vores fotografer og de lokale teams. Du vil blandt andet have til ansvar at producere og planlægge content primært til vores konti på sociale medier som Instagram og Facebook, men også til vores blog og microsites. Det skal være engagerende, sjovt og kommercielt relevant, men vigtigst af alt skal det være i øjenhøjde med vores fodboldpassionerede følgere.

Dit primære mål vil være at gro vores social media-konti til 10 millioner følgere, og du vil få al den hjælp, du har brug for, til at realisere det. Vi forventer, at du træffer dine beslutninger ud fra data, når det kommer til hvornår, hvad og hvor vi skal dele vores content for at engagere vores følgere mest. Du skal elske fodbold, og du skal have en vis indsigt i fodboldprodukter, ligesom du skal følge med i de vigtigste fodboldbegivenheder til hverdag. Du skal være en social media-ekspert, som ved præcis, hvornår man skal poste, og hvordan man skaber historier, som vores unge fodboldelskende publikum kan relatere til. Det skal være sjovt og samtidig have en afslappet tone.

Vi tilbyder en stilling i vores københavnske hovedkvarter, hvor du vil få gode mulighed for at udvikle dig professionelt. Du vil blive en del af en af de største marketingafdelinger inden for e-handel i Danmark, som dertil har et stort internationalt fokus.

DINE ANSVARSOMRÅDER

- At sortere i content til forskellige platforme; at vores content-flow er skræddersyet til specifikke kanaler, herunder Instagram og Facebook.

- At reagere på begivenheder fra fodboldverdenen og eksekvere content, der relaterer sig til disse.

- At koordinere og bestille content med kreative visioner fra vores fotografer.

- At skabe lanceringskoncepter til positionering af ny produktinnovation for at opnå højst mulig rækkevidde og engagement.

- At formidle teknisk betonede nyheder om de seneste fodboldinnovationer i en underholdende og casual tone på vores blog. Både på dansk og på engelsk.

- At viderebringe komprimeret og indsigtsfuldt content til vores velkendte microsites.

DEN RETTE KANDIDAT

- Har en personlig kærlighed til fodbold og fodboldstøvler og ser altid fodbold i weekenden og følger altid med i de største fodboldkampe.

- Har en stor forståelse for både velkendte og nye social media-redskaber og er meget aktiv på Instagram og Facebook.

- Elsker at se folks reaktion, når vi er de første til at dele en specifik historie eller et støvlespot. Selv hvis det betyder, at man må tage sig tid til at poste noget klokken 19 om aftenen på en lørdag.

- Er kreativ og innovativ med en attitude, der stråler af gåpåmod.

- Har flair for skrive på en kreativ og underholdende måde og dertil er meget dygtig til skriftlig engelsk.

Hvad vi tilbyder

Hos Unisport vil du påtage dig en fodboldpassioneret stilling i en e-handelsvirksomhed, der har vundet talrige priser. Vi giver dig mulighed for at influere og tage ejerskab over den rejse, som blot nu er gået i gang. Det er en fuldtidsstilling, og arbejdet finder sted på vores kontor på Bådehavnsgade 38 i København SV.

Om Unisport

Fodboldbutikken Unisport blev grundlagt i 1995, og i 2002 åbnede vi vores første onlinebutik, hvor vi sidenhen har suppleret fodboldspillere og fans verden over med det bedste fodboldudstyr, der findes. Siden da har vi med stor succes lanceret lokale sider i henholdsvis Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig og Østrig. I 2015 åbnede vi vores første flagship store i hjertet af København. Og dette er blot begyndelsen.

Ansøgning

Du kan søge denne stilling ved at sende dit CV og en motiveret ansøgning til job@unisport.dk med ansøgningsfrist den 1. juni. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, bedes du sende en e-mail til: mal@unisport.dk. Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning til os.