Så er SAS-ligaen endelig i gang igen! En runde der bød på flere overraskelser, hvilket resulterede i at ingen af de seks hold i den bedre halvdel af tabellen fik 3 point! Lørdag tyvstartede Vejle og FC Midtjylland. Det blev en underholdende 2-2 kamp hvor Kleber Saarenpää fik et fantastisk comeback til dansk fodbold med hele 2 mål for sit nye hold, Vejle. Desværre for ham fik FCM udlignet Vejles 2-0 føring bl.a. på endnu et mål af Super-Sub'en Christian Olsen. I søndagens TV-kamp tog Brøndby imod FC Nordsjælland. Brøndbys fans var trods en noget skuffende 7.plads mødt talstærkt op og sørgede for en fantastisk stemning. Det hjalp dog ikke i første halvleg som endte målløs. I anden halvleg tog nyindkøbet Chris Katongo fra Zambia så fat. Iført sin Adidas - Absolute Rød/Hvid opsnappede han først en løs tilbageaflevering fra Michael Ribers og scorede sikkert. 2-0 målet blev banket i kassen kort inde i feltet og dermed fik Katongo en drømmestart i sin nye klub! Runden bød også på en 0-0 kamp i Esbjerg som tog imod mestrene fra FCK. I Aalborg var det gæsterne fra Viborg der med to flotte mål fik de 3 point med hjem. Horsens lagde med en sejr over Silkeborg endnu større afstand mellem de to hold. Silkeborg har nu 11 point op til netop Horsens som ligger lige over stregen. På Fionia Park i Odense skuffede hjemmeholdet ved at tabe 1-2 mod Randers. Er du klar til sæsonstart? Klik her for at finde dine nye fodboldstøvler!