Selvom den kun har været på markedet i ganske få dage, så kommer der allerede en helt ny farvevariant til Nike Tiempo Legend V. Den teknologisk avancerede støvle bliver iklædt en skarp kombination af hvid, sort og blå, som vi kigger nærmere på.

Sikke en uge. Hvis man er fan af Nikes ikoniske Nike Tiempo kollektion har det været fantastisk at følge med i, hvad Nike har disket op med. Med den femte generation af støvlen er endnu et spændende kapitel blevet skrevet om en legendarisk og samtidig moderne støvle, men de gode nyheder er slet ikke slut endnu.

Selvom ugen er ved at rinde ud har Nike stadig mere godt til Nike Tiempo fans. I forbindelse med Nikes Reflective Pack bliver den helt nye Nike Tiempo Legend V også lanceret i en helt ny og skarp kombination af hvid, sort og blå med et elegant og vildt refleksivt mønster omme ved hælen.

Hvis du gerne vil have fat i den nye Nike Tiempo Legend V, så kan du se meget mere lige her - pris 1349 kr.

Med den helt nye Nike Tiempo Legend V har Nike arbejdet intensivt og koncetreret på at forene et fantastisk touch på bolden og en konsistent vægt. Læderstøvler har det med at blive tunge, når de bliver våde, men det har Nike forsøgt at undgå.

Overdelen på Nike Tiempo Legend V består af et utrolig blødt og smidigt stykke kængurulæder. Det giver et eminent boldberøring og et ligeså fremragende fit i støvlen. Den bagerste del af hælen er lavet af Nikes læderemulerende KangaLite-materiale for endnu bedre stabilitet og holdbarhed. Samtidig er støvlen udstyret med Nikes ACC-teknologi, der er sublim kontrol under alle forhold.

Hvis du gerne vil have fat i den nye Nike Tiempo Legend V, så kan du se meget mere lige her - pris 1349 kr.

Og når regnen plasker ned fra himlen, så er det vigtigt, at ens støvle ikke optager alt vandet, og gør ens støvle tung som bly. Derfor har Nike tilføjet deres avancerede Hypershield-teknologien til den nye Nike Tiempo Legend V. Hypershield er udviklet til at afvise vand, således at læderet ikke optager vand, og med denne tilføjelse formår Nike at lave en læderstøvle, der har fordele, som man ellers kun ser ved mikrofiberstøvler.

Denne revolutionerende Hypershield overdel formår at rykke markant ved støvlens vandindtag. Den femte generation af Nike Tiempo Legend absorberer 73% mindre vand end Nike Tiempo Legend IV, materialet tørrer 24% hurtigere, og overdelen er samtidig 88% stærkere end Tiempo Legend IV i Nikes egne tests. Det er med andre ord en mærkbar teknologisk forbedring, som varsler et stort fremskrift for Tiempo-kollektionen.

Hvis du gerne vil have fat i den nye Nike Tiempo Legend V, så kan du se meget mere lige her - pris 1349 kr.

Sålen er lavet i TPU, og den er udviklet til at være fleksibel og bevægelig. Nike har hentet inspiration fra deres Nike Free kollektion, hvor skoen følger fodens naturlige bevægelser, for hvis en løbesko kan følge ens krop, hvorfor så ikke også en fodboldstøvle? Nike Tiempo Legend V tager komfort og fit til et helt nyt niveau med en fleksibel sål omkring forfoden.

Ved knopsystemet har Nike valgt at blande de runde knopper foran med de aflange knopper bagtil. De runde knopper giver bedre rotation og trykfordeling, imens de aflange knopper bagtil giver en god stabilitet. Samtidig er knopperne samlet set blevet en anelse bredere, hvilket også sikrer, at man overordnet står bedre fast.

Hvis du gerne vil have fat i den nye Nike Tiempo Legend V, så kan du se meget mere lige her - pris 1349 kr.

Indlægssålen i den nye støvle er helt blå, og så har den en sort grafik med en stilet løve. Nike Tiempo Legend V er ligeså stolt og traditionsrig som løven er det. Det er dyrenes ukronede konge, og den er altid på vagt og klar til at bide fra sig, når situationen kræver det med sin overlegne klasse. Ligesom den nye Nike Tiempo Legend har en elegance som ingen andre.

Den nye Nike Tiempo Legend V har været ugens store nyhed, og nu får den helt nye støvle endnu en farve, så der er lidt at vælge imellem. Den nye farve er både elegant, enkelt og skabt til at blive set med det refleksive mønster.

nike, reflective, reflective pack, unisport, unisportstore

Så landede også den nye Nike Tiempo Legend V i en Reflective Pack farvevariant. Hvad synes du om den nye støvle? Og hvilken farvevariant kan du bedst lide? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.