Nikes legendariske letvægtsstøvle Mercurial Vapor er skabt til, at komme hurtigt frem i verden, og med den Reflective Pack farvevariant, vil modstanderne nok kun kunne til at opfange et hvidt lysglimt, når man stormer ned af banen. Vi har taget et kig på speed-støvlen og dens nye farve lige her.

Hvis man har fart i benene, så skal man også have en støvle fuld af eksplosiv hastighed. Nikes Mercurial Vapor IX er en insitution i støvleverden, og nu får den velrenomerede letvægtsstøvle en Reflective Pack farveopdatering, der ikke gør den mindre lækker at se på med de hvide, sorte og neongrønne farve og det skarpe refleksive mønster på indersiden.

Den niende generation af den efterhånden legendariske Mercurial-kollektion har allerede gjort et imponerende indtog på speedstøvle-markedet. Med sine blot 185 gram vejer den markant mindre end de fleste, men Nike har stadigvæk haft stor succes med at innovere og forbedre støvlen med revolutionerende teknologier som bl.a. ACC.

Hvis du vil have den nye Nike Mercurial Vapor IX, så kan du se meget mere lige her - pris 1709 kr.

Nike Mercurial Vapor IX har videreført en række ting fra sin populære forgænger, men i arbejdsprocessen er det også blevet til små rettelser og justeringer. Man skifter sjældent på et vinderhold eller en vinderstøvle, men selvom det er små detaljer der er ændret, så udgør de til sammen en stor forskel, så Nike Mercurial Vapor IX er blandt Nikes mest avancerede speedstøvler til dato.

Den nye Nike Mercurial Vapor Reflective Pack bliver ikke leveret med Speed Control overdelen, i stedet er den med Nikes læderemulerende Teijn-mikrofiber. Selvom det ikke er læder, så har Nike gjort et imponerende stykke arbejde med at få det til at fremstå sådan. Det har gjort overdelen meget smidig og blød og samtidig har den et knivskarpt touch på bolden.

Hvis du vil have den nye Nike Mercurial Vapor IX, så kan du se meget mere lige her - pris 1709 kr.

Den evige kamp med vejrguderne kan have sine konsekvenser for grebet i bolden, hvilket især gør sig gældende i våde vejrforhold. Det har Nike dog fundet løsningen på med den efterhånden velkendte ACC, der står for All Conditions Control. Det er en teknologi, de indarbejder i overdelen under produktionen, og som sikrer dig det samme greb i bolden i vådt vejr, som du har i tørt.

Som nævnt har ydersålen også gennemgået en mindre forandring i forhold til Vapor VIII; her havde Nike gjort brugt af et dobbelt lag glasfiber under midterfoden, men blot et enkelt lag under forfoden. Det har de imidlertid lavet om på, og nu er det et dobbelt lag glasfiber under hele ydersålen, hvilket giver en god responsivitet og fleksibilitet.

Hvis du vil have den nye Nike Mercurial Vapor IX, så kan du se meget mere lige her - pris 1709 kr.

Også i forhold til knopsystemet har Nike tænkt revolutionerende. Med blot to knopper på hælen er tanken, at du kan komme hurtigt ned i jorden og hurtigt ud, hvilket giver den eksplosive fart, som støvlen praler af. Nogle vil mene, at de to knopper er for ustabile, men når man skal frem i verden er der kun én ting, der tæller: fart, fart og atter fart.

Indlægssålen i støvlen er neongrøn og man finder samtidig en skarp sort grafik med en leopard. Nike Mercurial Vapor IX er nemlig ligeså hurtig og ustoppelig som leoparden er det. For hvis man skal overleve i den vilde jungle gælder det om at kunne løbe fra sine konkurrenter, og sådan er det også på fodboldbanen, hvor Vapor altid er parat til at være et skridt foran.

Hvis du vil have den nye Nike Mercurial Vapor IX, så kan du se meget mere lige her - pris 1709 kr.

Med den helt nye Reflective Pack farvevariant har Nike skrevet endnu et tilføjelse til kapitlet om den nyeste Mercurial-støvle. Støvlen er ikke kun skarp og hurtig at spille i, den tager sig også godt ud i den unikke blanding af hvid, sort og neon og med det refleksive mønster, skal man nok blive set selv under svære betingelser.

nike, reflective, reflective pack, unisport, unisportstore

Den nye Nike Mercurial Vapor IX Reflective er skarp og elegant at se på, og den skal nok give fart i fødderne. Hvad synes du om den nye støvle? Og kan du lide farverne og det refleksive mønster? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.