Julen nærmer sig, og den bliver hvid i år. Lige meget hvordan vejret arter sig. Nike har netop offentliggjort deres helt nye Reflective Pack, der byder på helt nye farver til deres fire største siloer, og der er dermed masser af gode sager at se frem til.

Sikke en måde at starte weekenden på. Nike forstår at sprede juleglæden ved nu at lancere den helt nye Reflective Pack, der er helt nye farver til alle deres fire største siloer. Fodboldstøvlerne er klædt i hvidt, og dermed kan vi allerede konkludere, at lige meget, hvordan vejret opfører sig, så bliver julen hvid i år.

Selvom det ville være oplagt, så skal baggrunden for de hvide farver ikke findes i julestemningen, der nærmer sig. Faktisk så skyldes de hvide farver den meget traditionsrige nytårsfejring i Rio De Janeiro, som årligt er et stort tilløbsstykke og en rig brasiliansk tradition.

Selvom nytåret hvert år er spændende, så varsler det i år en VM slutrunde til sommer, som alle der elsker fodbold glæder sig enormt meget til. Ved nytårsfejringen i Rio de Janeiro er det kutymen, at man tager hvid på, og derudover kombinerer med en farve. Det har Nike valgt at overføre til de fire støvler, der alle er blevet skarpt klædt på.

Støvlerne hedder ikke Reflective Pack for ingenting, og for at man også kan blive set i mørket og skabe opmærksomhed omkring ens fodboldspil, så er der refleksivt materiale på alle støvlerne. Teknologien vil få støvlerne til at lyse op ligeså snart spotlightet rammer skoen direkte.

Det bliver alle de fire siloer, der får nye farver og ikke mindst den skarpe og giftige Nike Hypervenom Phantom. Det er den yngste silo med en levetid siden i sommers, men selvom den er ung, så har den allerede på lyntid bevist sit værd på den helt store fodboldsvene.

Hvis den nye Nike Hypervenom Phantom er noget for dig, så kan du forudbestille støvlen lige her - pris 1709 kr.

Nike Hypervenom Phantom er på rekordtid blevet en af stjernernes absolut favoritstøvler, og vi har allerede set Isco, Neymar og Wayne Rooney spille i støvlen, der er designet til det dødbringende angreb. Og farligt kommer det utvivlsomt til at være, når man udfordrer forsvaret i de nye skarpe og elegante støvle i kombinationen af hvid, sort og gul kombineret med et skarpt mønster.

Hvis man tager Nikes letvægtsstøvle Nike Mercurial Vapor IX på fødderne, kommer man helt afgjort heller ikke til at falde i et med grønsværen og ligne en omvandrende udskiftning. Overdelen på støvlen er domineret af den hvide farve, og det er kombineret med en skarp neongrøn farve og et elegant mønster omme ved hælen.

Hvis den nye Nike Mercurial Vapor IX er noget for dig, så kan du forudbestille støvlen lige her - pris 1709 kr.

Der er dog en overhængende sandsynlighed for, at det eneste modstanderen kommer til at se af den nye Nike Mercurial Vapor IX er et hvidt lyslimt, imens man stormer ned mod modstanderens mål. Med blot 185 gram føles støvlen næsten som en fjer på foden, og den er skabt i laberatoriet til at matche behovet for de lynhurtige spiller som Theo Walcott, Christian Eriksen og Cristiano Ronaldo.

Med den nye Reflective Pack, spiller man ikke for at være almindelig men for at blive et ikon på banen, og selvom den dirrigerende midtbane normalt ikke er den, der tiltrækker sig mest opmærksom, så er der ingen grund til at gemme sig. Kontrolstøvlen Nike CTR 360 Maestri III er blevet ligeså festligt klædt på som sine brødre, og støvlen kommer til at styre spillet i en hvid og turkis farve og også med et flot mønster.

Hvis den nye Nike CTR 360 Maestri III er noget for dig, så kan du forudbestille støvlen lige her - pris 1529 kr.

Ikke helt uden grund er Nike CTR 360 Maestri III en moderne klassiker, som der bliver fortrukket af en lang række forskellige stjernespillere. Midtbanedirrigenter som Jack Wilshere og Iniesta snører støvlerne på fødderne, når de skal sætte spillet i scenen, mens også angrebslystne spillere som Alex Oxlade-Chamberlain snører kontrolstøvlen på.

At man kan være trofast mod de klassiske dyder og samtidig nyskabende har Nike bevist med den helt nye læderstøvle Nike Tiempo Legend V. Læder er et fuldstændig uovertruffent materiale, og med Tiempo Legend V har Nike skabt en støvle, hvor der er fokus på komfort og et sumblimt touch, samtidig med, at støvlen er optimeret til den moderne fodboldspillers behov. Selvom den nye støvle kun er få dage gammel, så har den allerede fået sin anden farvevariant der er en kombination af hvid, sort og blå med et skarpt mønster omme ved hælen.

Hvis den nye Nike Tiempo Legend V er noget for dig, så kan du forudbestille støvlen lige her - pris 1349 kr.

Hvis man på nogen måde skulle være i tvivl om Nike Tiempo Legend V's kvaliteter kan man bare tage et kig på nogle af de spillere, der kommer til at bære støvlen. Sergio Ramos, Ashley Cole og Carlos Tevez er blandt de professionelle, der vælger den nye NIke Tiempo Legend V i jagten på succes.

Som en ganske interessant detalje har Nike valgt at lave indlægssålen i hver eneste støvle ud fra den ekstra-farve, som støvlerne hver især har fået. Derudover finder man også en skarp grafik af de dyr, som støvlernerepræsenterer. Det er den kloge rovfugl med det gode syn, den skarpe slange, den hurtige leopard og den stolte løve, som findes i støvlernes indlægssål.

Nike Hypervenom Phantom er ligeså giftig som slangen kan være det. Slangen har et instinkt, som gør, at den er klar til at bide fra sig, når situationen kræver det. Ligesom Hypervenom altid er klar til at angribe.

Nike Mercurial Vapor IX er ligeså hurtig og ustoppelig som leoparden er det. Hvis man skal overleve i den vilde jungle gælder det om at kunne løbe fra sine konkurrenter, og det gælder også på fodboldbanen hvor Vapor altid er parat til at være et skridt foran.

Nike CTR 360 Maestri III er ligeså klog og har samme instinkt som rovfuglen har det. Det er måske ikke det vildeste dyr, men det er klogt og smart og kan læse enhver situation og handle derefter. Ligesom Maestri'en kan det på banen.

Nike Tiempo Legend V er ligeså stolt og traditionsrig som løven er det. Det er dyrenes ukronede konge, og den er altid på vagt og klar til at bide fra sig, når situationen kræver det med sin overlegne klasse. Ligesom den nye Nike Tiempo Legend har en elegance som ingen andre.

nike, reflective, reflective pack, unisport, unisportstore

Vi kommer til at se meget mere til de enkelte støvler i løbet af dagen, så det er bare med at følge nøje med. Hvad synes du om de nye støvler? Og hvilken er din favorit? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.