Så blev det også den 13. december, og i Danmark er det bredt kendt som Lucia-dag. Det er selvfølgelig ikke gået os forbi her i Unisport, og derfor kan du i denne uges Jul i Unisport glæde dig til skønsang fra både Joltter og Jakob.

Endnu en dag er gået, og i dag kan vi skrive den 13. december i kalenderen. I Danmark er det også bredt anerkendt som Lucia-dag, hvor børn og voksne fejrer og fejrer skytshelgen for blinde, Sankta Lucia.

Her i Unisport vil vi gerne være med til at fejre Sankta Lucia, og derfor kan vi i dag byde på en noget speciel omgang Jul i Unisport. Det er nemlig Sankta Lucia-version, hvor Jakob og Joltter viser sig fra en lidt anden side.

I dag kommer de for alvor ud på dybt vand, når de opfører den klassiske Sankta Lucia-sang direkte for jer derhjemme. Og om der er et par sangtalenter gemt i de to fodboldnørder, ja det kan i jo bedømme derhjemme, når I har set dagens afsnit.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Nu skal det hele dog ikke gå op i sang, så derfor er der også en konkurrence på julemenuen, og dermed er den berygtede konkurrence-taber trøje endnu engang på spil. Sidste gang blev den neurtraliseret, da hurtighedskonkurrencen endte uafgjort, men nu skal den igen deles ud.

Vinderen af drible-konkurrencen er den spiller, der på kortest muligt tid formår at drible forbi de opstillede kegler og ned forbi mållinjen. Det kræver således god teknik, hurtighed og boldkontrol at blive dagens konkurrence-vinder og kunne overrække taber-t-shirten til den anden.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Og med oplevelsen af at skulle synge direkte for alle jer brugere i Unisport, så har både Jakob og Joltter hårdt brug for en succesoplevelse, der kan ruske lidt op i selvtilliden. Derfor er der som altid kamp til stregen i dagens konkurrence.

I dagens omgang Jul i Unisport er der både skønsang og konkurrence på menuen, og vi får at se Jakob og Joltter i en lidt anden rolle, som sangere. Hvad synes du om dagens afsnit? Og har Jakob og Joltter X-faktor? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.