Så blev det også den 12. december, og det er en helt speciel dag. Dels er vi halvvejs i Jul i Unisport, og endnu vigtigere så har Nike lanceret den helt nye Nike Tiempo Legend V, som Jakob kigger meget nærmere på i dagens episode.

Den 12. december er vores lille juleaften. Vi har i hvert fald allerede fået en pakke, som vi er enormt glade for, og som vi ikke kan lade være med at kigge på hele tiden. Det er selvføgelig den helt nye Nike Tiempo Legend V, som i dag er landet.

Derfor kan det nok heller ikke komme som nogen overraskelse, at dagens tema i Jul i Unisport er den helt nye støvle. Jakob har allerede modtaget sit test-par fra Nike, og dem tager han med ned i studiet for at sige nogle forkromede ord.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Den nye Nike Tiempo Legend V er kombinationen af klassiske dyder og lethed. Støvlen vejer imponerende nok kun 245 gram, hvilket for en læderstøvle er imponerende lavt. Imponerende er det også, at Nike har tilføjet deres Hypershield-teknologi, der gør, at støvlen absorberer langt mindre vand.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Både designet og den nye teknologi vækker umiddelbart begejstring hos Jakob, der måske nok synes at designet så lidt kedeligt ud til at starte med, men som nu er begyndt at se fidusen med den orange farve på indersiden. Det giver ifølge vores støvlenørd et forfriskende moderne touch på en ellers meget klassisk støvle.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Jakob kunne selvfølgelig heller ikke dy sig for at tage støvlen på, ligeså snart han fik dem. Og selvom han endnu har til gode at spille med dem, så er fittet ganske overraskende omkring den nye støvle. Hvis du vil høre, hvad Jakob mener om det, så er det bare at se dagens afsnit af Jul i Unisport.

nike, tiempo, nike tiempo legend, nike tiempo legend V, unisport, unisportstore

Dagens store nyhed er uden tvivl den nye Nike Tiempo Legend V, og Jakob ser meget mere på den nye støvle i dagens afsnit Jul i Unisport. Hvad synes du om Nike Tiempo Legend V? Og hvad synes du om designet? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.