Nike har lanceret en serie af nye videoer med nogle af de største stjerner, der viser en skarp attitude. Dermed er Nike Tiempo klar til at sparke fra sig, når den nye fodboldstøvle lander i morgen.

Det er snart ikke til at vente længere. I morgen kan vi løfte sløret for den helt nye Nike Tiempo Legend støvle, og mens vi venter i spænding, så har Nike lanceret nogle helt nye videoer som optakt til morgendagens støvlelancering.

Det er nogle af de største stjerner, som er med i videoerne. Heriblandt Chelseas solide venstreback Ashley Cole. Han viser den skarpe attitude, som er fælles for alle videoerne, og som virker til at være en vigtig del af den nye Nike Tiempo støvle.

I den nye Nike Tiempo video slår han fast, at selvom han er oppe i alderen, så er han ikke færdig. Han er klar til flere landskampe og mere succes i Premier League, hvor han allerede har vundet adskillige triumfer tidligere. Men man skal aldrig stille sig tilfreds, og både den nye Nike Tiempo og Ashley Cole er på jagt efter triumfer.

Gerard Pique er også med i en af videoerne, og her slår han fast, at man bestemt ikke skal kalde ham sød før man har mødt ham på banen. Bare fordi han er forsvarsspiller betyder det ikke, at han er kedelig, sød og står i baggrunden - for som han siger, er det ikke kun angribere, der vinder mesterskaber. Pique får rigelig lejlighed til at sætte en streg under sin pointe i aftenens kamp mod Celtic.

Også den brasilianske troldmand Ronaldinho er med - med budskabet om, at han er meget mere end blot en superstjerne. Det er ikke kun smilet og de flotte tricks, det handler om - han har både svedt og grædt for at nå til hvor han er i dag med VM-titler og kåringer som verdens bedste spiller.

Med de nye Nike videoer er vi efterhånden ved at være klar til i morgen den 12. december, der mere eller mindre føles som juleaften. Vi glæder os i hvert fald til endelig at kunne pakke den helt nye Nike Tiempo Legend ud og afsløre hvad det er for en sag, Nike leverer.

Det bliver en spændende dag i morgen, og mens vi venter på at se mere til den nye Nike Tiempo kan vi fornøje os med disse Nike videoer, der viser, at den nye støvle har attitude. Hvad synes du om videoerne? Og glæder du dig til at se meget mere til den nye Nike Tiempo i morgen? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.