Ligesom vi også så det i går, så gør Nike klar til den helt store Tiempo Legend lanceringsdag i morgen med at lancere flere billeder med stjerner, der viser attitude og selvsikkerhed.

Der er snart ikke længe til den nye Nike Tiempo Legend lander. I går så vi støvlen i aktion for første gang i Champions League og vi så også nogle skarpe billeder fra Nike med stjerner som Tevez, Ramos og Varane og en benhård attitude.

Men Nike er slet ikke færdig med at pirre vores nysgerrighed, og nu lancerer de endnu en omgang teaser-billeder med nogle af verdens største stjerner. Blandt er det glædeligt gensyn med et ikon i Nike Tiempo Legend støvlen i skikkelse af den altid glade Ronaldinho og et billede med teksten Who are you calling superstar?, der oversat til dansk betyder det, hvem kalder du en superstjerne? Det er nok en skarp reference til dem, der mener at Ronaldinho måske er faldet af på den. Han er stadig frisk med masser af god fodbold, ligesom den nye Nike Tiempo også kommer til at være det.

Ashley Cole er også en trofast Nike Tiempo spiller og han er med på at vise attituden inden lanceringen af den nye Tiempo. Billedet af Ashley Cole har teksten Who are you calling done?, der oversat til dansk betyder, hvem kalder du færdig? Ashley Cole er måske ved at være oppe i årene, men han er stadig kampklar og sulten efter mere succes og flere trofæer.

Den spanske superstjerne Gerard Pique er også på et helt nyt billede. Teksten er Who are you calling nice?, der oversat til danske betyder, hvem kalder du flink? Det skal nok læses som en reference til, at nok kan Gerard Pique virke som en behagelig fyr, men på fodboldbanen har han attitude, selvsikkerhed og ligeså meget hårdhed, som den nye Nike Tiempo Legend.

Det bliver spændende at følge, når Nike i morgen endelig løfter sløret for den nye Nike Tiempo Legend. Glæder du dig til at se mere til støvlen? Og hvad synes du om Nike Tiempo kollektionen? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.