Træn som CR7 med Nike Free Trainer 3.0 - inspireret af Madeira

07.11.2015

Skrevet af Mathias

CR7 Savage Beauty hypen vil ingen ende tage! Nike viser ingen tegn på at sætte farten ned, og bliver ved med at give os vanvittig fede tilføjelser til den nye Cristiano Ronaldo kollektion. Bygget til dine hårdeste workouts og skabt til at inspirere dig, så du kan være den bedste version af dig selv, har Nike offentliggjort Nike Free Trainer 3.0 CR7 Madeira.

Jeg tror ikke vi behøver at fortælle jer, at CR7 har brugt meget af sin tid i træningscenteret for at nå peaket i hans fysiske form. Han er et pragteksemplar med fuld fokus på sit fag og med et ubarmhjertigt træningsmønster, som meget få mennesker i hele verden kan matche. Nu fejrer Nike hans historie og håber at de kan inspirere andre til at følge i hans fodspor med en ny træningsko, som er inspireret af hans ydmyge begyndelser på vulkanøen Madeira.

Nike Free 3.0 Trainer er fremstillet så den tilpasser sig bevægelighed i alle retninger, og så du kan udløse dit fulde potentiale når du træner. Flyweave overdelen fastlåser din fod i skoen, så du kan kaste dig ud i selv de mest udfordrende øvelser, og stadig have komplet tiltro til dit fodtøj.

CR7 har selv brugt utallige timer på at træne sin eksplosive ryk og bevægelighed fra side til side i Nike Free Trainer 3.0, og nu kan du også - Find dem lige her:

Da Cristiano Ronaldo var yngre blev han altid fortalt at han var alt for tynd, så han besøgte træningscenteret, og det besøgte han flittigt! Hvis du er på udkig efter en ny træningssko, så er Nike Free Trainer 3.0 Madeira helt sikkert værd at kigge nærmere på.