Det er en rigtig spændende uge vi befinder os i, og de næste par dage bliver enormt interessante. I hvert fald har Nike en helt ny fodboldstøvle på vej, og amerikanerne er allerede begyndt at tease for den nye sag.

I sidste uge var det Adidas, der stjal billeder med helt ny farver til deres fire siloer, men nu gør Nike klar til at gøre denne uge til deres. I hvert fald har amerikanerne vist nogle helt nye billeder og en ny video, der tyder på, at der er en rigtig spændende Tiempo på vej torsdag d. 12. december.

Det første billede er af Sergio Ramos, der trofast har spillet i Nike Tiempo Legend IV. På billedet står der med stor skrift Who you calling shy?, der oversat til dansk betyder: Hvem kalder du genert? Spørgsmålet er nok en direkte reference til, at Nike Tiempo tidligere er blevet kaldt en lidt anonym fodboldstøvle, men det kommer den nye fodboldstøvle helt sikkert ikke til at være.

Den hurtige angriber Carloz Tevez er også med på et billede, der har teksten Who you calling out of control?, der oversat til dansk betyder: Hvem kalder du ude af kontrol? Om man skal tolke det som en hentydning til Tevez' til tider hidsige temperament eller snarere, at fodboldstøvlen også er lækker på kontrol-siden, lader vi hænge lidt i luften...

Det sidste billede er med Real Madrid-forsvareren Raphaël Varane og teksten "Who you calling to young", der oversat til dansk betyder: hvem kalder du for ung? Naturligvis peger det angiveligt på at Varane er en etableret forsvarer trods sin unge alder - og måske man kan drage en reference til den nye Tiempo, der godt nok ikke har en flere årtier lang historie, men som bestemt gør sig gældende som en topstøvle alligevel.

Med de tre billeder af nogle af verdens største stjerner, så tyder det på, at Nikes nye fodboldstøvle vil frem i verden. Den vil ikke stå i skyggen, den vil ikke lade sig begrænse, og den vil på ingen måde undervurderes. Hvilken fodboldstøvle det udmunder sig i venter vi spændt på at finde ud af på torsdag, og vi lover at holde jer opdateret, hvis Nike lancerer mere spændende materiale om den nye Tiempo.

Der er en helt ny spændende Nike-fodboldstøvle på vej, og på torsdag d. 12.12 kan vi løfte sløret for den nye fodboldstøvle. Glæder du dig til at finde ud af hvad det er for en fodboldstøvle? Og hvilke kvaliteter lægger du vægt på i en støvle? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.