Det er blevet tid til endnu en omgang Jul i Unisport, og denne gang er der masser af sjove og skæve fraklip på dagsordenen. Så hvis du trænger til at blive i lidt godt julehumør så se med her, når det går helt i fisk for Jakob og Joltter.

Så blev det også den 10. december, og vi nærmer os nu juleaften med hastige skridt. Der er nu præcis to uger til den store dage, og hvis du er lidt utålmodig, så gør vi ventetiden lidt nemmere at håndtere, og forhåbentligvis også lidt sjovere.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

I dagens omgang Jul i Unisport går det i hvert fald helt galt. Det er blevet tid til at se nærmere på endnu flere vilde og skøre fraklip fra de gange i år hvor Jakob og Joltter har været ude for at filme Unisport WebTV.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

For selvom det måske ikke altid er til at se, så går det langt fra godt når kameraet kører. Det kan være svært at skulle sige tingene fejlfrit, og selvom fejlene ikke kommer med i de endelige videoer, så fejler vores kameraer ikke. De fortsætter med at optage - selv når det går fuldstændig galt.

Og i dag får de sjove klip så lov til at se dagens lys, forhåbentlig til stor morskab for alle jer derude. Herinde i Unisports hovedkvarter vil både Jakob og Joltter til gengæld nok kigge lidt flovt på hinanden med tanke på deres bommerter, men sådan er det jo, når der bliver produceret Unisport WebTV og tingene går stærkt.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Det gode for Jakob og Joltter er at det i dag kun er den 10. december, så de har masser af mulighed for at råde bod på deres kiksere, når de i den kommende tid serverer de sidste 14 afsnit af vores video-julekalender: Jul i Unisport.

I dagens omgang Jul i Unisport er der fraklip på julemenuen, og det går fuldstændig galt for både Jakob og Joltter. Hvad synes du om dagens video? Og har du nogensinde haft en fodboldkamp, hvor alt går galt? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.