Adidas har lanceret en ny video, der går tæt på de mange nye faceter af den netop lancerede Adidas Adipure 11pro II, og vi ser nærmere på både video og støvlen lige her.

Der har været mange nye spændende lanceringer på det seneste, og en af de mest interessante er den nye generation af Adipure, som blev præsenteret sammen med den festlige Adidas Samba Package.

Adidas Adipure 11pro II er en videreudvikling af en moderne nyklassiker, og fodboldstøvlen har på få år overbevist fodboldspillere rundt omkring om kombinationen af letvægt og læder.

Det er uden tvivl en støvle, som det er værd at kigge nærmere på, og det gør Adidas også i en ny video, der illustrerer hvilke egenskaber, der gør dette til en støvle, som er interessant for såvel verdensstjernerne, som alle der drømmer om en dag at blive verdensstjerne.

En af de vigtigste ingredienser ved støvlen er overdelen af Taurus-læder. Det er et blødt læder, der giver et enormt godt fit i støvlen og ikke mindst touch på bolden. Hvis man er en fodboldstøvle-traditionalist og sværger til læderstøvler, så er det nok svært ikke at glæde sig over, at Adidas har givet genvalg her.

Nyt på støvlen er udviklingen af sålen. Her er Adidas gået væk fra Sprintframe og har i stedet udviklet den nye Comfortframe. Målet i den forbindelse har været at skabe en bedre dynamik og komfort. I sålen er der tilføjet flere torsion og supportbarer, der skal være en ekstra støtte, når man er ude i yderpositionerne og har brug for maksimal energi og støtte.

Med den nye Adidas Adipure 11pro II er det lykkes for Adidas at gøre en populær og eftertragtet støvle endnu bedre. Støvlen er en perfekt kombination af lækker komfort og et skarp lædertouch samtidig med letvægt, da støvlen kun vejer ind på 256 gram.

Den nye Adidas Adipure 11pro II er en videreudvikling af en klassiker, og Adidas har forsøgt og lykkkes med at gøre en god støvle endnu bedre. Hvad synes du om den nye Adidas Adipure 11pro II? Og hvilken farve kan du bedst lide til den nye Adipure? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.