Adidas præsenterer den nye Euro 2016 Tyskland hjemmebanetrøje

09.11.2015

Skrevet af Mathias

Der var ingen grund til playoff kampe for de regerende verdensmestre, da de i efteråret 15’ smadrede sig vej igennem deres kvalifikationspulje og blev klar til EM 2016. Det er adidas’ ansvar at klæde dem på til den store begivenhed og de introducerer nu Tysklands nye hjemmebanetrøje. Her kan du få et glimt af trøjen, som meget vel kan være de kommende europamestres.

Adidas holder fast i det klassiske udseende og i dette tilfælde kan de bestemt slippe afsted med det. Der behøves ikke noget fancy design for at fange opmærksomheden fra tilskuerne, det skal tyskerne nok selv klare, med gode detaljer og fantastiske mål - og det ved vi at Thomas Müller, Mario Götze og de andre stjerner, nok skal levere på grønsværen.

Når det er sagt, så er det ikke fordi adidas har givet tyskerne et kedeligt design, fordi trøjen er udstyret med massere af fede detaljer, som ikke nødvendigvis fanger dit blik ved første øjekast, men tager trøjen til helt nye højder.

Du kan allerede forudbestille den tyske landsholdstrøje lige her.

På fronten af fodboldtrøjen løber der et tone-i-tone design, som viser de forhenværende placeringer, fra tyskernes deltagelse i henholdsvis EM og VM. Mængden af topplaceringer er frygtindgydende og det er et symbol på Tysklands mangeårige succes i fodboldverdenen. På hvert ærme finder du årstallet for de gange, hvor det tyske landshold har stået øverst på podiet og løftet den store pokal. Blærerøve…

Adidas har taget sig godt af deres landsmænd og de har virkelig givet det tyske landshold en flot fodboldtrøje, som er en tidlig udfordrer, til min favorit fodboldtrøje ved EM 2016. Hvad synes du om trøjen og hvilken detalje er din favorit?