Selvom det lige nu er december, så venter sommerens slutrunde rundt om hjørnet, og vi har på det seneste set adskillige trøjer og ikke mindst den nye VM bold blive lanceret. Derfor forsøger vi nu at give dig det forkromede VM-overblik.

Det bliver en sand fest, når VM-slutrunden bliver sparket i gang i Brasilien til sommer. Med 32 af verdens bedste fodboldhold repræsenteret kommer der til at være garanti for masser af god fodbold og spændende kampe flere gange om dagen. Mærkerne er allerede så småt ved at lade op til den store VM-slutrunde, og selvom vi kun er i december er VM-festen allerede så småt startet med masser af VM fodboldtrøjer og ikke mindst VM fodbolden.

En af de vigtigste VM fodboldtrøjer vi indtil videre har fået præsenteret er den helt nye Brasilien hjemmebanetrøje, som de brasilianske værter kommer til at spille i. Trøjen emmer af den passion og begejstring, som det brasilianske hold har for fodbold, og på trøjen er der masser af små og elegante detaljer. I kraven finder man teksten "Nascido para jogar futebol", der oversat til dansk betyder "født til at spille fodbold", og som meget godt repræsenterer den indstilling, som Brasilien har til fodboldspillet.

Hvis du vil have den nye Brasilien hjemmebanetrøje, så kan du se meget mere lige her

Det var med nød og næppe, men det lykkes for de tidligere verdensmestre fra 1998 Frankrig at spille sig med til sommerens slutrunde. Og ikke snart de var kvalificerede smed Nike den helt nye Franrkig hjemmebanetrøje på gaden. Trøjen er enkelt, elegant og helt simpelt designet. Trøjen har hentet inspiration fra den franske by "Nimes" hvor denim kommer fra, og den er på en gang rå og samtidig blød og behagelig.

Skal du støtte det franske hold til VM i Brasilien, så kan du se meget mere til den nye hjemmebanetrøje lige her

Mexico hjemmebanetrøje er også helt ny fra Adidas, der har leveret en moderne og detaljerig VM fodboldtrøje, der passer til den stolte mexicanske fodboldtradition. Den nye trøje er - naturligvis - grøn med mørkegrønne striber på fronten, og så er den inspireret af superhelte. Tanken er, at de mexicanske spillere har samme dualitet som superhelte med to identiteter. Det har de mexicanske spillere også, da de både er kreative og uforudsigelige, men samtidig også kæmper i alle 90 minutter.

Hvis du vil have den helt nye Mexico hjemmebanetrøje, så kan du se meget mere lige her

Adidas har også forkælet de forsvarende europa- og verdensmestre, og den nye Spanien landsholdstrøje virker til at være klart til endnu mere metal. I hvert fald virker der ikke til at være tvivl om, hvad det er Spanien går efter, og på trøjen finder man således de gyldne strøg, som også er en del af de spanske drømme. Adidas har designet en helt ny trøje, som har en ting på hjernen: endnu en triumf.

Hvis den spanske landsholdstrøje er noget for dig, så kan du se meget mere lige her

Det kan godt være, at de ikke er favoritter, men ikke destro mindre er den nye Japan landsholdstrøje klar til triumf. Adidas har leveret en flot, stilfuld trøje med en subtile referencer til den japanske ånd. På fronten af trøjen er der lavet et tone-i-tone mønster med egerne på et hjul der forenes, hvilket symboliserer, at når først den japanske motor kommer i gang, er den ustoppelig.

Hvis du vil have fat i den nye Japan landsholdstrøje, så kan du se meget mere lige her

Der kommer også til at være store forventninger til Argentina, når de går på banen i nabolandet Brasilien. For Lionel Messi vil det være den ultimative triumf, hvis han kan føre sit land til en VM-sejr og med den nye Argentina landsholdstrøje har Adidas gjort Messi og co. klar til sejr. Den nye Argentina trøje er ligeså klassisk som den er enkel med de traditionsrige lyseblå og hvide argentinske striber.

Hvis du skal støtte Messi og Argentina, så kan du se meget mere lige her

I Tyskland har de store drømme om endnu engang at kunne løfte VM-pokalen. De sidste to gange har de måtte nøjedes med bronze, men nu drømmer man om at skifte medaljen ud med guld. Til ambitionerne har Adidas leveret en elegant Tyskland landsholdstrøje med specielle detaljer. Mest markant er den røde vinge som løber over brystet, og som viser den passion, som er uopløseligt forbundet med landsholdet og den forrygende æra, som mange tyskere håber starter med en VM triumf i Brasilien.

Hvis du vil have den nye Tyskland landsholdstrøje, så kan du se meget mere lige her

Det er lidt af et spørgsmålstegn, hvordan Rusland kommer til at klare sig til VM, men VM fodboldtrøjen er i hvert fald helt klar til kamp. Adidas har leveret en enkel, elegant og passioneret Rusland landsholdstrøje, som skal lede det store land mod en stor VM-slutrunde langt fra hjemlandet. Rusland skal spille i en mørkerød trøje med guldfarvede accentfarver, der giver trøjen et elegant og stilet look. Samtidig er der blevet plads til et tone-i-tone mønster på venstre side af trøjen, hvor den mørkerøde farve nærmest krakelerer.

Skal du støtte Rusland til VM til sommer, så kan du se meget mere til den nye trøje lige her

Lige meget om de kommer fra Frankrig, Rusland, Brasilien, Spanien eller Argentina, så kommer spillerne til at vænne sig til den helt nye Adidas Brazuca fodbold, som blev præsenteret i sidste uge. Bolden har ikke kun et skarpt og festligt brasiliansk inspireret design, den har også nogle af de nyeste teknologier.

VM bolden har en ny struktur med seks symmetriske og identiske paneler sammen med en anderledes overflade, der er lavet til at skabe bedre greb, touch, stabilitet og ikke mindst aerodynamik. Bolden er lavet til at matche de høje krav som FIFA har til en bold, og det betyder selvfølgelig at bolden kan holde niveauet selv under de sværeste vejrbetingelser.

Hvis du vil have fingrene i den nye Adidas Brazuca VM fodbold, så kan du se meget mere lige her

Teknologien bag bolden er noget af det mest gennemtestede Adidas-bolde, der nogensinde har set dagens lys. 600 af verdens bedste spillere, 30 hold i 10 lande har testet bolden for at give tilbagemeldinger og forslag til forbedringer og resultatet er blevet en bold, der er klar til at indtage VM slutrunden til sommer.

Med nye VM fodboldtrøjer og en ny VM bold begynder vi så småt at kunne mærke VM-stemningen brede sig. Hvilket hold holder du med til VM? Og hvem tror du vinder det hele? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.