Weekendens støvlespots er tilbage, og efter en weekend med masser af tryk på fodbolden tager vi et kig på hvilke fodboldstøvler der fangede vores opmærksomhed over weekendens kampe. Her var bl.a. gamle Adidas-modeller og fodboldstøvleskift - og så fik en mand medierne til at gå amok i midtugen med sit første mål længe... Spark ugen godt i gang med vores Weekendens støvlespots.

James Troisi (Melbourne Victory FC) - Adidas Predator LZ II SL Rød/Sort/Hvid Normalt ser vi Adidas' Predator LZ II på mange fødder, men det er ikke ofte, at dens letvægter-bror dukker frem. Predator LZ II SL i Rød/Sort/Hvid er en Super Light-udgave af Predatoren, som er udstyret med Sprintskin og Sprintframe-sål, og derfor kun vejer 198 gram. Til gengæld fik modellen ikke støtte af Adidas' topspillere, og man ser den derfor sjældent. Troisi har derfor formentlig selv været ude og investere i det lette rovdyr.

Dusan Basta (Udinese Calcio) - Adidas F50 Adizero MiCoach Sort/Sølv/Neongul Her er der altså tale om next-level mix-og-match - for Dusan Basta fra Udinese har formået at farvematche sine Adizero fodboldstøvler perfekt med Udineses udebanedragt. Faktisk så meget, at vi synes det ser ud som om dragten er designet med fodboldstøvlerne in mente. Altid stærkt at se.

Aziz Behich (Western Sydney Wanderers) - Nike Mercurial Vapor 15th Anniversary Limited Edition Vi har før set både James McClean og Andros Townsend i jubilæumsudgaven af Vapor, og nu har Aziz Behich også meldt sig ind i klubben. Støvlen er blevet personaliseret og ser knivskarp ud. Ville du helst have støvlen stående på hylden eller spille i den?

Dimitar Berbatov (Fulham FC) - Adidas Predator LZ Rød/Sort/Hvid Den bulgarske angriber var i den grad i hopla mod Aston Villa, og ud over en ualmindelig blød kattepote-tæmning i første halvleg scorede han også overlegent på straffe. Berbatov var stadig at finde i sin Predator LZ i Rød/Sort/Hvid, som han stædigt har holdt fast i, selv efter lanceringen af den nyeste generation. Hvor længe mon Berba bliver i sin trofaste LZ?

Vincent Kompany (Manchester City) - Warrior Sports Skreamer Pro S-Lite Sort/Hvid/Grøn Warriors frontfigur for deres Skreamer-silo optrådte i weekendens opgør mod Southampton i den nyeste farve af kontrolstøvlen i Sort/Hvid camouflage-mønster med et grønt Warrior-logo. Vi har hele tiden været fans af støvlen, og må også bare lægge os fladt ned på jorden og kippe på hatten - Skreamer ser også skarp ud på banen.

Kevin Kuranyi (Dinamo Moskva) - MiAdidas F50 Adizero Hvid/Blå Jep, han spiller endnu, Kuranyi - manden med det knivskarpe skæg. Han spiller pt. i Dinamo Moskva, hvor han har matchet sine Adidas F50 Adizero op med klubbens farver i Hvid/Blå. Kevin Kuranyi har sågar fået sat det tyske flag samt sit efternavn på. Måske KK22 skulle i gang med at lege med farveladerne på den nye Adizero en dag også?

Rafael Da Silva (Manchester United) - Nike Hypervenom Phantom Hi-Vis Brasilianske Rafael har været ude noget tid, men er nu tilbage på banen - og både i weekenden mod Newcastle og midtugen mod Everton var den teknisk dygtige højreback hoppet i Nike Hypervenom Phantom i Hi-Vis farven efter at have spillet i CTR360 Maestri III siden Laser IV udgik. Mon Rafael bliver i Hypervenom, eller undersøger han bare sine muligheder?

Vladislav Kulik (Rubin Kazan) - Nike CTR360 Maestri II Rød/Hvid Okay, vi må indrømme at Kuliks fodboldstøvler ikke var det første vi fik øje på - i stedet gik der et "uffff" igennem kontoret grundet Kuliks hårdhændede behandling af Lass Diarra. Anyway, Kulik optrådte i kampen mod Lokomotiv Moskva i sine gamle CTR360 Maestri II i lanceringsfarven, som han stædigt har holdt fast i.

Stephan Schroek (Eintracht Frankfurt) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort Nu vi er ved gamle Nike-modeller, så holder Stephan Schroek fra Eintracht Frankfurt også fat i sin Vapor VIII i lanceringsfarven Mango/Sort, som har holdt sig godt. Vi er stadig vilde med farven, som stadig stjæler fokus på banen.

Francesco Totti (AS Roma) - Nike Tiempo Legend IV custom Hi-Vis Den aldrende italienske legende er offentligt tilbage i Nike-fodboldstøvler efter i længere tid at have været på kant med dem og spille i blackoutede fodboldstøvler i protest. Nu er forholdet dog blevet godt igen, og Nike laver derfor på ny personaliserede modeller af Legend IV med forlænget pløs og den gamle Intertract-sål til Totti.

Nicklas Bendtner (Arsenal) - Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange I midtugen scorede Nicklas Bendtner sit første mål for Arsenal i lang, lang tid - og fik samtidig de sociale medier til at flyde over med snak om angriberens tilbagevenden. Bendtner satte pandebrasken på et indlæg, og så var Arsenal tidligt foran. Mon ikke Bendtner holder fast i sine Vapor IX i Gul/Orange lidt endnu og håber på at målformen kan fortsætte en smule?

Ovenstående var hvad vi havde til jer i denne omgang af weekendens støvlespots - men hvilken fodboldstøvle synes du var fedest fra denne omgang, og så du noget vi ikke gjorde? Så del meget gerne dine kommentarer med os i boksen herunder billedet.