Vores yndlingsgear til at holde varmen med denne vinter

08.11.2015

Skrevet af Ingeborg

Tidligere på ugen tog vi et grundigere kig på det bedste baselayer fra Nike, New Balance, adidas og Under Armour. Baselayer er skabt for at holde dine ben og dit bryst varmt, men det er også vigtigt at fokusere på de mindre områder, så dine tanker kredser om fodbold og ikke på hvor koldt det er.

De størster mærker kender vigtigheden af de mindre stykker udstyr, såsom handsker og huer, og der er derfor brugt rigtig meget tid på at specialisere produkterne korrekt, så de er hundrede procent bygget til fodbold. At holde sig varm, men på samme tid undgå overophedning af kroppen, er uden tvivl nøgleordet i de kolde vintermåneders fodboldprogram og for at det kan lade sig gøre, får du her en række af vores favoritter.

Find de smarteste stykker gear til at holde kulden ude denne vinter lige her.

Når temperaturen nærmer sig nulpunktet, er en af mine største favoritter halsvarmeren. Halsen og nakken er et sårbart område og når vinteren virkelig står for døren, så tager man ingen chancer, i forhold til at redde sig en forkølelse under fodbold.

Vi går en kold tid i møde, men fodbolden ruller fortsat. Det gamle ordsprog ‘Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning’ er bestemt gældende i fodboldens univers og heldigvis er de gode folk hos Nike, adidas, Puma, New Balance og Under Armour klar over det og de har os dækket ind. Hvordan forbereder du dig på kampen mod kulden?