Det er blevet tid til endnu en omgang Jul i Unisport, og i dag skal en vigtig ting afgøres i studiet: Hvad har været de fedeste trøjer i 2013? Jakob og Joltter kommer hver især med deres top fem.

Det er i dag blevet den 8. december, og vi åbner i dag endnu en låge i vores kalender her i Unisport. Den er heldigvis interaktiv og består af en lang række videoer, og i dagens omgang Jul i Unisport har vi lokket både Jakob og Joltter i WebTV-studiet.

De to glade fodboldnørder er hver især blevet sat på en noget vanskelig opgave. De er nemlig blevet bedt om at vælge i blandt alle de mange fede trøjer, der er blevet lanceret i løbet af året, for at lave en top fem over de fedeste trøjer.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Der er masser af spændende trøjer på dagsordenen, og man må sige, at både Jakob og Joltter kommer vidt omkring. Det har taget energi, koncentration og masser af spekuleren at skulle vælge de fedeste trøjer, men i sidste ende er de begge kommet frem til et resultat.

Ikke helt overraskende så har Joltter valgt at tage en Chelsea-trøje med, men mere overraskende er det måske at det også gælder for Jakob. Hvad baggrunden er for at vælge trøjerne kan du høre ved at se dagens afsnit af Jul i Unisport.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Napolis campuflage-trøje kommer de to fodboldnørder heller ikke udenom, og der er fuldstændig enighed i studiet om, at trøjen er rigtig fed, men spørgsmålet er, hvor langt op trøjen kan nå på listen?

Dagens omgang Jul i Unisport er den første af flere top fem lister, og i dag kårer Jakob og Joltter deres top fem over de fedeste trøjer i 2013. Hvad synes du om deres valg? Og hvordan ser din egen top fem liste ud? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.