Selvom det er weekend holder Jul i Unisport ingen pauser. Vi er tilbage med endnu et afsnit, og denne gang er det Joltter, der er i studiet, og han kigger nærmere på de seneste Adidas-lanceringer.

Vi er nu nået til den 7. december, og selvom det i dag er lørdag, så er Joltter mødt ind til endnu en omgang Jul i Unisport. På dagens julemenuen er der rigtig mange spændende ting, og vi kigger nærmere på de to helt nye støvler fra Adidas.

Det er nemlig svært at komme udenom, at Adidas har været i et forrygende julegavehumør, og siden december startede er vi blevet forkælet med fantastiske nye farveopdateringer til deres fire siloer.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Og selvom alle siloer allerede har fået en ny farve og Adidas Adizero endda to, så er Adidas i dag på banen med endnu to støvler. Der er tale om en helt ny farve til Adidas F50 Adizero og Adidas Predator LZ II.

Adidas F50 Adizero er blevet iklædt en farvevariant i sort, blå og hvid, og det kan måske godt minde lidt om den blackout støvle, som vi så tidligere på ugen. Men når man bliver forkælet med spændende nye støvler er det svært at være kræsen, og der er flere rosende ord til Adidas herfra.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Adidas Predator LZ II har også fået en ny farvevariant i den elegante kombination af sort, hvid og pink, og den støvle kigger Joltter selvfølgelig også nærmere på. Det er ingen hemmelighed, at Joltter er glad for Adidas Predator LZ II og denne er ingen undtagelse.

Julen er støvlernes fest, og igen i dag leverer Adidas nye farvevarianter til både Adidas F50 Adizero og Adidas Predator LZ II. Hvad synes du om de nye farver? Og hvilken af de seneste Adidas farveopdatering er din favorit? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.