1/8-finalernes tætteste opgør blev noget overraskende kampene mellem Milan og Celtic. 183 minutter! Så lang tid skulle der gå før der kom mål på tavlen! Første kamp i Skotland endte 0-0 og da aftenens kamp endte med samme cifre måtte spillerne ud i forlænget spilletid. Her træk milaneserne det længste strå. Og hvem andre end Kaka skulle afgøre kampen? Blot 3 minutter inde i den forlængede spilletid tog han sagen i egen hånd. Kaka modtog bolden kort inde på Celtics banehalvdel. Derfra tog han turen forbi hele Celtics forsvar og ind i feltet hvor han med sin Adidas - Absolute FG Rød/Hvid lagde bolden stille og roligt mellem benene på Celtics målmand Artur Boruc. Det blev kampens eneste mål og dermed er Milan videre med samlet 1-0 efter 210 minutters spil over de to kampe! Klik her og køb Kaka's Adidas - Absolute FG Rød/Hvid