Det kan være noget af en opgave at holde styr på alle julegaverne, men vi hjælper gerne til at gøre juleræset lidt mindre stressende, og derfor holder vi ekstra åbent i juletiden.

Det er juletid, og selvom det er en fantastisk hyggelig og rar højtid, så kan den for nogle også byde på lidt julestress. Der kan pludselig være masser af gaver, der skal købes, og lige pludselig kan man mangle tid til at nå det hele.

Her i Unisport vil vi meget gerne gøre vores til, at juletiden bliver lidt mindre stressende og meget mere hyggelig. Derfor holder vi i juletiden ekstra åbent, så du kan nå at købe alle de gaver, som du gerne vil glæde den store fodboldfan med.

Du kan også se meget mere til vores åbnings- og leveringstider for julen lige her

Vores butik på Vestebrogade 4 holder ekstra åbent hele julen. Det betyder, at der i denne weekend er åbent lørdag fra klokken 10:00-16:00, og søndag er der dørene åbne fra klokken 10:00-15:00. Det ligger lige overfor Københavns Hovedbanegård i centrum af København, så hvis du er i området, så kom endelig forbi og kig på vores store udvalg.

Vores netbutik Unisport.dk holder som sædvanlig åbent i alle døgnets timer, og vores kundeservice vil gøre alt, hvad de kan, for at du får helt styr på julegaverne og får svar på de spørgsmål, som du eventuelt måtte have.

Du kan også se meget mere til vores åbnings- og leveringstider for julen lige her

Vores kundeservice sidder igen på søndag klar fra klokken 15:00-21:00 på telefonnummeret 33250803, og hvis du har spørgsmål af enhver art, så kan de hjælpe bedst muligt. Du kan også altid sende en mail til unisport@unisport.dk, som vi vil senest vil besvare indenfor 24 timer. Uanset hvornår på døgnet, du sender mailen til os.

Her i Unisport håber vi rigtig meget, at I alle får en rigtig glædelig jul, og hvis der er noget som helst vi kan gøre for Jer, så tag endelig fat i os. Hvad enten det er i butikken, via vores kundeservice på telefonerne eller via mail, så er vi altid klar til at hjælpe bedst muligt. Rigtig glædelig jul!

Juletiden kan nemt være stressende, og her i Unisport hjælper vi meget gerne til at gøre julen mere hyggelig og mindre stressende. Derfor holder vi ekstra åbent i forbindelse med julen. Husk at du som altid også er meget velkommen til at skrive her, på Facebook eller på Twitter, hvis du har nogen spørgsmål.