Kalenderen fortsætter med at nærme sig jul, og faktisk så er det også kalenderen, som er i fokus i dagens julegaveidé, som vil leverer lige her.

Det er blevet den 5. december og julegaveræset begynder så småt at nærme sig. Der er dog langt fra grund til at gå i panik, også selvom du ikke ved, hvad du skal give væk. For hvis du kender en fodboldfan, så leverer vi endnu engang en gaveidé til fodboldelskeren.

Nu hvor det er ved at være jul, betyder det også, at året endnu engang er ved at løbe på hæld, og snart starter et helt nyt kalenderår. Faktisk er der ikke mere end 26 dage til årstallet hedder 2014. Dermed er det en god idé at give en kalender væk i gave, så den du holder af kan komme godt ind i det nye år

Hvis du vil se mere til vores kalendere, så kan du se meget mere lige her

Vi har kalendere med en lang række af de store europæiske topklubber og hvad enten man er fan af Manchester United, FC Barcelona, Real Madrid eller Arsenal, så er der en kalender, som man kan forære væk og skabe glæde.

Kalenderne passer perfekt til at have hængende hjemme på den fodboldpassioneredes værelse. Løbende kan man plotte de vigtige kampe ind, som ens hold spiller, så man er helt klar til at give den maksimale support.

Hvis du vil se mere til vores kalendere, så kan du se meget mere lige her

Kalendere er en klassiker, og mange fodboldfans har nydt godt af en kalender med ens yndlingshold i tidernes løb. Hvad synes du om dagens julegaveidé? Og hvilket hold vil du helst have en kalender med? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.