Predator Paul Pogba Season 5 | En fusion af PPs første kærlighed og passion

12.04.2019

Skrevet af Zlatko

adidas er klar med en ny limited edition season af Paul Pogba Capsule-kollektionen, da de rykker ind i den femte sæson, hvor adidas fusionerer Pogbas første kærlighed, fodbold, med hans passion for basketball.

Predator Paul Pogba Season 5

adidas har gjort det igen med deres seneste limited edition adidas football-fodboldstøvle. Paul Pogba Season 5 Predator-støvlerne er hvor high-end mode møder fodbold endnu en gang. Pogba har fået sin seneste Predator 19+-støvle, der viser hans kreative dynamik og naturlige flair på banen. adidas fusionerer hans kærlighed for fodbold og passion for basket, hvilket giver os en hvidlig støvle lavet med et cool slangeskindsdesign, der giver en af spillets kontrolmestre et ekstravagant look på banen.

For at holde en forbindelse hen mod Predator-arven har adidas taget essensen af Predator, den hvide, sorte og røde farve, og placeret den på den nye limited edition-støvle. De har dog valgt at gøre dette i en omvendt farve, hvilket giver støvlen den hvide base, i stedet for en klassisk sort, og med sorte og røde detaljer. Sålen er også med til at fuldende Pogba-looket, da den indeholder sprøde sølvdetaljer samt røde knopper. Alt på denne nye Predator 19+ skriger Pogba, og vi kan ikke vente med at se ham i aktion, når han spiller i den nye Sæson 5-støvle.

Fortsætter nedenfor.

Den nye Paul Pogba Season 5-kollektion indeholder ikke blot nye støvler, men lang række andre styles, hvilket tager dit look uden for banen til nye højder. adidas har designet en cool basketballtrøje og -shorts, hvor shortsene kan vendes på vrangen, så du både kan bruge dem til basket og fodbold, afhængig af hvilken sport du vælger at dyrke på dagen. Basketball-produkterne indeholder et nyt og fed PP-logo, hvilket er specielt lavet til denne kollektion, hvilket helt klart kommer til at vise Pogbas passion for basket.

<

Hvad ville en fodbold x basketball-kollektion være uden et par sneakers, som endda er inspireret af et af de hotteste navne indenfor basket lige for tiden: James Harden. adidas har brugt Harden Vol2-tooling, hvilket giver sneakeren en bedre stødabsorbering, som også kan ses på sneakerne. De er ikke designet som almindelige Predator-sneakers, da de indeholder en større BOOST-midsål og en mere beskyttende hælkap, hvilket gør dem perfekte til dit basketball-look og en masse step-back-3s.

Vi kan ikke vente med at se Pogba vise os hans skills i den nye Season 5 Predator-støvle i de næste par uger. Du skal dog ikke vente så længe, da du allerede nu kan få dit par, da de er tilgængelige hos Unisport NU.


Køb dine Paul Pogba Season 5-støvle her.