Det er blevet tid til endnu en omgang Jul i Unisport, og i dag er der to ting på programmet. Joltter er i studiet og kigger på den nye Adidas Predator LZ II, og ude på banerne kæmper Jakob og Joltter for at finde ud af, hvem der er hurtigst.

Så blev det også den 5. december, og det har indtil videre været endnu en forrygende december-dag. Adidas har lanceret en blackout Adidas Predator LZ II, og hvis det ikke skulle være nok, så leverer vi oven i købet endnu en omgang Jul i Unisport til forhåbentlig at løfte dit humør.

Husk du kan se dagens afsnit og alle de andre afsnit af Jul i Unisport ved at følge linket lige her.

I dagens omgang Jul i Unisport er Joltter rykket ind i det lille hyggelige julestudie, og med sig har han dagens store nyhed: den nye Adidas Predator LZ II Blackout. Støvlen får et par ord med på vejen fra vores finne, som er meget begejstret kan jeg allerede nu afsløre.

Til gengæld virker han måske også en anelse spændt, og det kan man godt forstå. Ude på banen er der nemlig en meget prestigefyldt konkurrence under opsejling. Det er blevet tid til at finde ud af, hvem der er hurtigst Jakob eller Joltter.

Husk du kan se dagens afsnit og alle de andre afsnit af Jul i Unisport ved at følge linket lige her.

Der er ingen tvivl om, at de begge har selvtilliden i orden, og de tror på sejren. Banen er kridtet op, bentøjet er klar, og spørgsmålet er så bare, hvem der kan komme hurtigst fra den ene ende af sidelinjen til den anden: taberen skal selvfølgelig bære den berygtede konkurrence-taber-t-shirt, som Joltter har på i dag efter at tabe overligger-konkurrencen.

Hvis du er ligeså spændt på at finde ud af, hvem der er hurtigst af Jakob eller Joltter, så er der ingen grund til at brugen tiden på at læse videre, så er det bare med at gå i gang med at se det femte afsnit af vores interaktive julekalender Jul i Unisport. God fornøjelse!

Det er blevet tid til endnu en omgang Jul i Unisport, og i dag er der hurtighedskonkurrence på julemenuen, og det bliver spændende at se, hvem der løber med sejren: Hvad synes du om den nye Adidas Predator LZ II Blackout? Og hvem mener du er hurtigst af Jakob eller Joltter? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.