Onsdag aften blev de fire sidste 1/8-finaler afgjort. Det blev en rekordernes aften! I aftenens vel nok største kamp mellem Bayern München og Real Madrid sørgede Makaay med sin Adidas - Absolute FG Rød/Hvid. for en drømmestart til tyskerne, da han efter allerede 10 sekunder sendte bolden ind bag Casillas i Madrid-målet - det hurtigste mål i Champions Leagues historie! Real Madrid blev aldrig rigtig farlige før de i det 65. minut kom bagud 2-0 på mål af brasilianske Lucio iført Adidas - Absolute FG Hvid/Sort.. I kampens 83. minut fik Van Nistelrooy iført Nike Air Legend. pyntet på resultatet da han udnyttede et straffespark som Robinho havde fået tilkendt. Aftenens kamp i London mellem Arsenal og PSV blev i høj grad afgjort af PSV's stærke forsvarsklippe, Alex! PSV havde en 1-0 sejr med fra første kamp i Eindhoven, så da Alex med et selvmål sendte The Gunners foran 1-0 var kampen på vej i forlænget spilletid. Men med bare 7 minutter igen gjorde Alex iført Nike - Air Zoom Total 90 Supremacy FG Hvid. skaden god igen, da han scorede det afgørende mål til 1-1 og sendte PSV i kvartfinalen. Onsdagens to sidste kampe endte begge med favoritsejre - 1-0 til både Milan og Man United. Begge kampe mellem Milan og Celtic endte 0-0 og holdene måtte derfor i forlænget spilletid. Her afgjorde Kaka iført Adidas - Absolute FG Rød/Hvid. kampen efter blot 3 minutters ekstra spilletid. Celtic kom aldrig tæt på udligningen. På Old Trafford var Man Uniteds videre avancement aldrig i fare. De røde djævle kørte en sikker 1-0 sejr hjem på mål af Henke Larsson iført Adidas - Absolute FG Rød/Hvid. efter flot oplæg af Ronaldo iført Nike - Mercurial Vapor III FG Hvid/Sølv.. Er du klar til Champions Leagues kvartfinaler? Klik her for finde din nye fodboldstøvle, eller klik på linket efter din favoritspiller!