Det er blevet den 4. december og dermed også tid til endnu en omgang Jul i Unisport. Denne gang er Jakob i studiet og han kigger nærmere på de helt nye fodbolde Nike Ordem og Adidas Brazuca, og så får den nye Adidas Nitrocharge 1.0 Sort/Grøn også et par ord med på vejen.

Det er for alvor Jul i Unisport, og selvom kalender endnu kun tæller den 4. december, så er der grund til at være i et godt julehumør. I hvert fald hvis man også er fodboldfan, for vi leverer endnu en omgang web-tv, der kombinerer de to ting: fodbold og jul.

Husk du kan se dagens og alle de andre afsnit af Jul i Unisport i vores store interaktive video-julekalender lige her

I dagens afsnit er det Jakob, der er i studiet, og han kigger meget nærmere på nogle af de helt nye lanceringer, som har ramt os her i de seneste dag. I går morges var det Nike Ordem-bolden der landede, sent i går aftes var det så Adidas Brazuca, og i dag gjaldt det så den nye Adidas Nitrocharge 1.0.

Så mange spændende nye lanceringer skal selvfølgelig lige have nogle ord med på vejen, og det får de så sandelig også. Adidas Nitrocharge støvlen vil nogle måske genkende en anelse, da den minder en smule om Enlightened-støvlen. Det er faktisk kun de reflekterende striber, der er blevet byttet ud med normale grønne striber, men under alle omstændigheder, så er den et elegant alternativ til den mere farverige og vovede Samba-kollektion.

Husk du kan se dagens og alle de andre afsnit af Jul i Unisport i vores store interaktive video-julekalender lige her

Og så er der ellers lagt op til en vaskeægte bold-duel. I hvert fald lover Adidas og Nike meget af det samme med de to nye bolde Brazuca og Ordem, og det bliver spændende at følge, om de virkelig også kan leve op til de meget fornemme ord og løfter, som de er kommet til verden med.

Som altid er der masser af god julestemning og fodboldnørderi på julemenuen i vores studie, og hvis du vil forsøge at løfte julehumøret en anelse og samtidig høre Jakobs mening om de nye lanceringer, så er det bare med at klikke dig ind på dagens afsnit.

Vi er nået til d. 4. december, og det er tid til endnu en omgang Jul i Unisport. Denne gang er der masser af nye lanceringer på menuen. Hvad synes du om den nye Adidas Nitrocharge 1.0? Og hvilken bold kan du bedst lide, Ordem eller Brazuca? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.