I weekenden blev der holdt Unisport Cup 2013 ved fodboldfabrikken i København, og det blev en forrygende dag fuld af en masse god fodbold, og vi har klippet en video sammen, hvor du forhåbentlig kan fornemme den gode stemning, som var.

For andet år i træk kunne vi lørdag eftermiddag sætte gang i Unisport Cup, og det var med en vis portion stolthed, at vi bød de mere end 40 hold velkommen indenfor fodboldfabrikkens lokaler i København.

Alle holdene der var mødt op var frisk, glade og fodboldkvaliteterne var bestemt i orden. Der blev spillet på et meget højt niveau, og der blev leveret detaljer, mål og spil, der bestemt gjorde det til en stor fodboldfest.

Jakob kunne selvfølgelig ikke holde sig væk fra turneringen, og han gik rundt og snakkede med deltagere og hyggede sig godt og grundigt i selskab med masser af glade fodboldfans, som viste hvad #unisportlife indebærer.

Hvis du ikke var med til Unisport Cup 2013, eller hvis du gerne vil gense lidt af begivenhederne, så har vi i løbet af weekenden klippet en video sammen, hvor du kan komme helt tæt på målene, detaljerne og den fremragende omgang fodboldspil, der blev leveret.

Arrangement var en stor succes, og ikke mindst for Team Kim Ras' drenge, der nok engang løb med sejren og kunne lade sig krone som triumfatorerne efter en spændende og meget tæt finale. Dermed kunne de tage hjem med et gavekort på 6.000 kroner og titlen som vinder af Unisport Cup 2013.

Og som dobbelt forsvarende mestre, så kommer der naturligvis til at være et vist forventningspres på Team Kim Ras' drenge, der har lovet også at komme til næste år til Unisport Cup 2014, som endnu mangler den videre planlægning før vi kan åbne tilmeldingen til det arrangement. Men sikkert og vist er det, at så fornøjeligt et fodboldarrangement vil man meget gerne gentage.

Det blev en god eftermiddag på fodboldfabrikken i København fyldt med gode mål og godt spil. Var du med til Unisport Cup 2013? Og hvad synes du om det? Smid gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.