Det er ved at være jul, og det betyder vanen tro, at der er en masse julegaver, der skal købes. Hvis du står og er i tvivl om, hvad du skal give en ægte fodboldfan, så udvælger vi løbende nogle produkter, som vi sætter prædikatet dagens julegaveidé på, og i dag er det en række bløde pakke, der løber med titlen.

Julen nærmer sig hastigt. Selvom vi kun har den 2. december i dag, så går tiden stærkt, og før vi får set os om, er det ved at være tid til at danse om juletræet og ikke mindst undersøge, hvad der gemmer sig af spændende pakker under træet.

Hvis du synes dagens julegaveidé ser spændende ud, så kan du se meget mere lige her

Hvis du gerne vil vække et smil hos en sand fodboldfan, så kommer vi i den kommende tid til at kigge lidt nærmere på nogle produkter, der nok skal vække begejstring. Og selvom dagens julegaveidé er en blød pakke, så er den skabt til både at vække julestemningen og fodboldstemningen.

Hvis du synes dagens julegaveidé ser spændende ud, så kan du se meget mere lige her

Især hvis man er fan af enten Manchester United, FC Barcelona, Liverpool, Arsenal eller Chelsea. Vi har nemlig julesokker på lager med de store europæiske klubber, og dermed kan man stolt vise hvem ens klub er - selvfølgelig mens man indkasserer den store gavehøst.

Julesokkerne har selvfølgelig en strop, så de kan hænge sikkert over kaminen og indkassere de gaver, der tilfældigvis skulle falde ned i dem. Og så er det ellers bare at håbe på, at julemanden også er fan af ens klub og bliver ekstra gavmild ved synet af ens klubs logo.

Hvis du synes dagens julegaveidé ser spændende ud, så kan du se meget mere lige her

Med julesokker med nogle af europas mest populære klubber, kan du glæde en vaskeægte fodboldfan med en unik gave. Hvilken klub støtter du? Og hvem tror du julemanden holder med? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.