Predator Celebration Pack | Ny limited edition sneakers fra adidas

08.04.2019

Skrevet af Zlatko

Predator-støvlen har været et ikon siden lanceringen i 1993, da den er blevet brugt af utallige fodboldspillere igennem tiden. Nu er adidas klar med 3 limited editon sneakes, som komplementerer den nye Virtuso Pack. Så lad os komme i gang, og se hvad der er i vente.

Predator Celebration Pack-sneakers

The Predator-fodboldstøvlerne har altid været en form for rumvæsen, lige siden lanceringen i 1994, da verdenen ikke har set noget lignende før. Men fodboldspillerne tog støvlen til sig med det samme, og det blev en støvle man så i alle kampe i sporten, som vi alle elsker. Men denne usikkerhed omkring fodboldstøvlen skabte en form særhed, der banede vejen for moderne fodbold, som vi kender den i dag.

adidas har taget denne særhed og placeret det i 3 fede limited edition-sneakers, som alle er individuelle – men på samme tid også ens. Særheden bliver vist på sneakeren i form af den farverige Primeknit-overdel på midt og forfoden, imens sneakernes venstre og højre Sockfit-konstruktion er lavet med forskellige farver, som tilføjer til særhedstankegangen. Den nye adidas Virtuso Packs farver er også repræsenteret i den farverige Primeknit-overdel, da Virtuso Pack-farverne er blevet brugt til at fuldende designet.

Fortsætter nedenfor.

Du kan få de 3 Predator Celebration Pack-sneakers i 3 forskellige farver, sort, hvid og grå, og de kommer alle med forskellige farver på Sockfit-konstruktionen. Predator Celebration Pack er perfekte til brug her til foråret, når du skaber spillet på streetbanerne, da fodbold ikke stopper efter 90 minuter. Du kan også bruge Predator Celebration Pack til at fuldende de sportsmodelook, da de også passer perfekt til brug, når du er i skole eller på arbejde – mulighederne er uendelige med den nye limited edition Predator Celebration Pack-sneaker.


Få fat i de limiteret Predator Celebration Pack-sneakers eksklusivt hos Unisport